Kachní rizoto se zeleninou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 6 761 kJ / 1 616 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,55 g |
Tuky | 55,72 g |
Vláknina | 22,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,22 g |
Sůl | 3,07 g |
Sacharidy | 242,31 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tak dělám rizoto pokaždé, když koupím kachní krky, je to výtečné a ještě mám výborný vývar na polévku (recept je tu). Takže krky fungují hned 2x na celý dobrý oběd.
Vařím si rýži večer na druhý den, aby byla studená na promíchání s udušenou zeleninou s masem, tak je rizoto hezky vzdušné.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 8. 2013 14:43
Prezentace na talíři - jako od dítěte.
7. 8. 2012 11:51
Teď jsem ho opět udělala a tentokrát jsem ke kachnímu masu přidala ještě houby-masáky
21. 11. 2011 15:57
Super delali jsme z pecene kachny a vsem moc chutnalo díky
18. 4. 2010 13:21
Zrovna mám v ledničce zbytky pečené kachny tak to vyzkouším.
17. 4. 2010 14:26
Bibinko, dnes jsme si dali toto a bylo to výborné. Musela jsem ovšem přidat ještě kousek kuřecího, protože ze 6 kachních krků mi zbyly 3, když jsem je dala chladnout a odešla k PC. Prostě se vypařily a zbyly jenom obrané kosti . Ale kachní krky určitě budu kupovat. Fotečku dodám večer
10. 11. 2009 08:53
Bibinko-dobrotka.8
10. 11. 2009 00:34
Dávám bodík! S kachním masem to musí být lahoda!
9. 11. 2009 23:26
Bibi, to je nádhera, nes.... mne!, opravdu krása a určitě super jídlo!
9. 11. 2009 23:11
Jani, takováto jídla jsou mi strašně blízká a já ti za recept i fotopostup posílám pátý bodík.
9. 11. 2009 22:35
9. 11. 2009 22:15
Pipre, jsem o tom přesvědčená, že zachutná Ty krky mají v Kauflandu(tam je kupuju)a určitě i v jiných marketech a jsou proti masům levné, něco do 30 Kč. Vyjde to jídlo dost levně a ještě máš výbornou polévku.
9. 11. 2009 22:07
Radmilis, ani nevíš, jak se tady tetelím blahem, že podle mne vaříš, až se z toho červenám, ale mám z toho hodně příjemný pocit V profilu se nedočítám tvůj věk, tak odhaduji, že budeš mladá a tak věř, že tu kuchařskou dovednost získáš praxí-to je ta pravá kuchařská škola a trvá pár let, není to hned věc od narozeníMáš ale dobře zaděláno, víš pročže jsi vstoupila na naše Topky, zkoušíš vařit, toužíš to umět a jak je vidět baví tě to, to je hodně důležité....jen tak dál
Samosebou to udělej z krůtích krků, bude to taky ohromně dobré a pak písni, jak se ti risoto povedlo a jak chutnalo,prosím tě
Samosebou to udělej z krůtích krků, bude to taky ohromně dobré a pak písni, jak se ti risoto povedlo a jak chutnalo,prosím tě
9. 11. 2009 22:02
Bibinko, dík za tip. Přiznám se, že kachní krky jsem ještě nekupovala. Kachnu ani husu u nás nějak nemusí, nechápu proč, mně moc chutná. Pokud někde natrefím na kachní krky, rizoto podle tebe udělám, uvidím, snad doma zachutná.+2.
9. 11. 2009 21:45
Vypadá skvěle, chutnalo by stejně i s krůtími krky? Vařím podle Vás dlouho a občas se to i povede, ale asi nemám v genech tu kuchařskou dovednost, a tak bych to chtěla umět..
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 34 minutami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 13 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 15 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 17 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 18 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kachní játra na zázvoru
kokronilla uvařila před 4 minutami
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 10 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 11 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 11 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 12 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jak nařezat špekáčky, aby se dokonale propekly a nespálily? K nejlepším metodám patří ježek nebo chobotnice
Další recepty
Tématické fráze: rizoto z kachního masa rizoto s kachním masem risoto kachní krky zbytky kachny co se zbytky kachny kachní risoto zbytek kachny zbytky z kachny recepty z kachního masa co se zbytkem kachny rizoto recept rizoto ze zbytku rizoto z pecene kachny kachní zbytky kachní rizeto rizoto z kachních drobů zbytky kachního masa drůbeží risoto kachna zbytky
Suroviny: rýže, krk kachní, cibule, česnek, kapie, rajče, mrkev, pórek, květák, kedlubna, kapusta, libeček, vegeta, sůl, pepř, olej olivový, petrželka, sýr tvrdý
Kachní rizoto se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q72R
14 názorů