Rizoto s masem

pelda Kuchařka:

Vepřové maso 2 názory

32

Suroviny

konzerva selského masa
vepřové maso
2 varné sáčky s rýží
mrkev
paprika
rajčata
sůl
pepř
mletá paprika
cibule
hrášek
kečup
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji zpěníme cibuli a přidáme maso nakrájené na kostky. Opražíme. Pak přidám maso z konzervy a také krátce osmahneme. Zasypeme lžičkou mleté papriky, pokud je potřeba podlijeme trochou vody, a přidáme na nudličky nakrájenou zeleninu a hrášek.

  2. Krátce orestujeme a přidáme uvařenou rýži. Promícháme. Hrnek napustíme do poloviny vodou, přidáme 3 lžíce kečupu a promícháme.

  3. Směsí polijeme rýži s masem a vše promícháme. Podáváme s okurky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rizoto s masem

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo