Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh na uzené paprice

Hodnocení receptu je 4,6 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 1. 2010 19:53

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie226 kJ / 54 kcal
Bílkoviny1,47 g
Tuky1,75 g
Vláknina2,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy7,04 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Sůl velmi opatrně, při použití uzené papriky a při pečení se slanost zvýrazní, spíš si solí každý sám.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

thomassinno thomassinno

8. 1. 2010 19:55

Kráása :yes:+1

vybusna vybusna

8. 1. 2010 19:55

boze tie zemiaky vyzeraju uzasne uzasne....a este raz uzasne...a som presvedcena ze tak aj chutia...uz si spagi zdrava?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: uzena paprika uzena paprika recepty jak udit pstruha použití uzené papriky koření uzená paprika- recepty uzena paprika pouziti uzená paprika recept uzeni pstruzi pstrh zauzeny uzená paprika- recept uzení papriky recept na uzeneho pstruha uzení ryb kde použít uzenou papriku paprika uzena "koření smícháme dohromady. citronovou šťávou pokapeme pstruhy" uzené papriky jak udit recepty z uzeneho pstruha pečený pstruh na zelenině rajčata papriky kuchařka uzeni ryby

Suroviny: pstruh, paprika sušená uzená, rozmarýn, tymián, koriandr, kardamom, šťáva citronová, tuk, salát, zelenina

TopRecepty.cz

Pstruh na uzené paprice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wVNR