

Zapečený pangasius s paprikou a rajčaty
Suroviny
- 500 g pangasia
- 2 čerstvé papriky
- 2 rajčata
- 80 g sýra cihly
- 50 g másla
- 2 lžíce kečupu
- hladká mouka
- grilovací koření
- sůl
- česnek
Postup přípravy receptu
Pangasia rozdělíme na porce, které počesnekujeme, posolíme, jemně posypeme grilovacím kořením a obalíme v hladké mouce.
Na pánvičce si rozehřejeme máslo a pangasia prudce osmahneme.
Vložíme do zapékací misky i s máslem a poklademe na plátky nakrájenou paprikou a rajčaty a v troubě apečeme a asi 20 minut.
Potom zakapeme kečupem a posypeme nastrouhaným sýrem a ještě zapečeme, až se sýr rozpustí.
Poznámka od kuchařky
Zdroj - leták kaufland
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Zapečený pangasius s paprikou a rajčaty
-
Tak dneska vyzkouším a jsem moc zvědavá jak bude chutnat
-
úžasné,hned to vyzkouším
-
Bylo to výborné!!!
-
Verčo, moc se ti to povedlo
fotky, ten postup ,paráda
a pangasius je moc dobrá ryba na všechny způsoby, takže si bod zaslouží
-
bomba
-
Verčo, já mám pangasia moc ráda, už méně můj přítel. Že prý je to ryba bez chuti ryby
Každopádně i tak ho dělám moc ráda a na všechny způsoby.
Plusík!!
-
Tuto rybu jsem jedla i dělala poprvé. Je opravdu skvělá.