Zapečený pangasius s paprikou a rajčaty

Boubelinda Kuchařka:

Ryby 7 názorů

510

Suroviny

500 g pangasia
2 čerstvé papriky
2 rajčata
80 g sýra cihly
50 g másla
2 lžíce kečupu
hladká mouka
grilovací koření
sůl
česnek
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Pangasia rozdělíme na porce, které počesnekujeme, posolíme, jemně posypeme grilovacím kořením a obalíme v hladké mouce.

  2. Na pánvičce si rozehřejeme máslo a pangasia prudce osmahneme.

  3. Vložíme do zapékací misky i s máslem a poklademe na plátky nakrájenou paprikou a rajčaty a v troubě apečeme a asi 20 minut.

  4. Potom zakapeme kečupem a posypeme nastrouhaným sýrem a ještě zapečeme, až se sýr rozpustí.

Poznámka

Zdroj - leták kaufland

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 13 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zapečený pangasius s paprikou a rajčaty

  • jana jana(neregistrovaná)

    Tak dneska vyzkouším a jsem moc zvědavá jak bude chutnat :-)

    Odpovědět

  • AndrejkaP. AndrejkaP.

    úžasné,hned to vyzkouším :-)

    Odpovědět

  • Janka Janka(neregistrovaná)

    Bylo to výborné!!!;-)

    Odpovědět

  • HankaPu HankaPu

    Verčo, moc se ti to povedlo:yes: fotky, ten postup ,paráda:-D a pangasius je moc dobrá ryba na všechny způsoby, takže si bod zaslouží:yes::-((:-)

    Odpovědět

  • kačulka kačulka(neregistrovaná)

    bomba:-D:-)):yes::yes:

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Verčo, já mám pangasia moc ráda, už méně můj přítel. Že prý je to ryba bez chuti ryby:-)) Každopádně i tak ho dělám moc ráda a na všechny způsoby.:yes::yes: Plusík!!

    Odpovědět

  • Boubelinda Boubelinda(autorka receptu)

    Tuto rybu jsem jedla i dělala poprvé. Je opravdu skvělá.

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo