Brněnská krůtí jehla „MIX“
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 6 175 kJ / 1 476 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 254,53 g |
Tuky | 40,53 g |
Vláknina | 12,28 g |
Cholesterol | 640 mg |
Sodík | 2,26 g |
Sůl | 5,40 g |
Sacharidy | 20,42 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 1. 2012 20:53
Tak s tím nesouhlasím. Čerstvě uvařené DOMÁCÍ brambory /ne z obchodu, určené pro velbloudy/ pokapané máslem, nemají chybuColombo, krásný recept, včetně brambor...+1
19. 1. 2012 20:35
Jedlo je veľmi dobré, ale podávať ho s varenými zemiakmi - nemôžem veriť, že to je od toho istého autora. V európskej kuchyni je ťažko nájst niečo nechutnejšie ako varené zemiaky. To by malo byť zakázané. V každom prípade je to lepšie samé, než s niečím tak nechutným. Škoda, opakujem, recept veľmi dobrý!
V zahraničí (nemám na mysli Nemecko...!) sa k receptom prílohy nepíšu. Každý sa rozhodne podľa vlastnej chuti, najčastejšie to býva rôzna zelenina. Nikdy!!! varené zemiaky. Ešte som tu nevidel a ani nepočul, žeby niekto alebo niekde podávali varené zemiaky.
V zahraničí (nemám na mysli Nemecko...!) sa k receptom prílohy nepíšu. Každý sa rozhodne podľa vlastnej chuti, najčastejšie to býva rôzna zelenina. Nikdy!!! varené zemiaky. Ešte som tu nevidel a ani nepočul, žeby niekto alebo niekde podávali varené zemiaky.
21. 2. 2010 16:59
" Dikec za pochvalu betelnýho gáblu"
21. 2. 2010 16:36
21. 2. 2010 16:24
No, za plus, ty celebrito, četla jsem v AHA rozhovor s tebou, gratuluji
21. 2. 2010 16:23
Tento brněnský gábl je špica. Až se mi chtělo gecnót na gébiš. Nyní by to chtělo jen kósnót škopek a nechat trauf. +3
21. 2. 2010 16:10
Paráááda, koneckonců jako vždy +2
21. 2. 2010 15:52
21. 2. 2010 15:42
nadhera...akurat obcas z tych fotiek *na blizko* sa stracam v realite a neviem co je co, ale tu je to v poriadku
21. 2. 2010 15:41
Ať žije Brno
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 19 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 22 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 23 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno 3. 5. 2024 19:49
Věnečky výborné
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
Právě bylo uvařeno:
Bábovka mramorová (olejová)
Eviks33 uvařila před 6 hodinami
Rebarborový koláč s drobenkou
Marcela0123 uvařila před 7 hodinami
Citrónová babeta
hellokittq.natq uvařila před 9 hodinami
Maminčin rýžový nákyp
bohdana uvařila před 9 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Valis uvařila před 9 hodinami
Tuňáková pomazánka s kapary
Danoouch uvařila před 10 hodinami
Kynutý makový závin
Kamilana uvařila před 10 hodinami
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Kika95 uvařil před 11 hodinami
Vepřová kýta na kmínu a česneku, zahuštěná jablkem
martiline uvařil před 12 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Tesmopsik uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jehla na naložení masa jehla na naložení masa krůtí mix krůtí směs uležet naložení krůty směs mas na jehle šalát gyrosový krůtí maso na jehle brněnská recepty kruti klobaska jak nalozit maso na jehlu krůtí maso na plechu naložení salámu kruti maso na jehlach naložit krůtí kostky naložení salámu gothaj dort škopek jak naložit maso do škopka krůtí kostky na plechu kuřecí mix na jehle
Suroviny: prsa krůtí, klobása, salám gothaj, cuketa, cibule červená, vegeta, paprika sušená sladká, olej,
Brněnská krůtí jehla „MIX“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ywPE
10 názorů