Pečená krůtí křídla a kuřecí stehna v marinádě s chorizo klobáskou

Ivace64 Kuchařka: Ivace64

Drůbeží maso 3 názory

Suroviny

2 velká kuřecí stehna
2 krůtí křídla
sůl
kmín
1 zakysaná smetana (nebo sáčková Majolka®, tatarská omáčka)
1 cibule
1/2 PL hořčice
180 g pokrájené chorizo klobásy
vývar
nadrcená petrželka
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí stehna a krůtí křídla omyjeme, osušíme, osolíme a dáme do připravené marinády přes noc.
    Marinádu připravíme smícháním zakysané smetany nebo tatarské omáčky (majolky), pokrájené cibule, hořčice a petrželky.

  2. Druhý den vložíme stehna a křídla do pekáčku. Posypeme kmínem. Do pekáčku přidáme na malinké kostičky pokrájenou chorizo klobásu. Malinko zalijeme vývarem a pečeme v rozehřáté troubě na 170 stupňů dozlatova.

  3. Podléváme výpekem. Na konci pečení přepneme troubu na program "gril" a pečeme ještě cca 8 minut pod grilem do zlatavé kůrky. Podáváme s bramborovou kaší.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Pečená krůtí křídla a kuřecí stehna v marinádě s chorizo klobáskou

Tématické fráze: pečené kuřeci kuřecí stehna pečené kuřecí stehna marináda na kuřecí stehna pečená kuřecí stehna kuřecí stehna v marinade krůtí stehno pečené krůtí stehno pečená krůtí stehna krůtí stehna recepty recept na krůtí stehna krutí kridla krůtí stehno pečené krůtí krůtí stehno pečená krůtí křídla pečená kuřecí křídla kureci stehna v marinade statarske omacki marináda na pečené kuřecí stehna recept na krůtí stehno pečená kuřecí stehna recept krůtí stehna

Zapomněl/a jsem heslo