Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Krůtí kostky pikant s hráškem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min

45 min (45 min tepelná úprava)

7. 6. 2010 21:22

Suroviny

Porce: 4-6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 461 kJ / 1 544 kcal
Bílkoviny263,98 g
Tuky12,17 g
Vláknina39,20 g
Cholesterol 500 mg
Sodík 586 mg
Sůl1,40 g
Sacharidy76,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Pokud chcete podávat i dětem vynechejte to chilli, ale je to škoda má to s ním super "šmak".

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

8. 6. 2010 15:14

Otto - super díky, v Tescu jsem už dlouho nebyla, koukám, že se budu muset jít projít(mám to trochu z ruky), to koření mě láká :-K;-)

michsamant michsamant

8. 6. 2010 13:55

:-p:yes:

Colombo65 Colombo65

8. 6. 2010 12:24

Mlýnky koření asi 6 druhů J.Olivera zakoupíte v TESCU cena 99,-Kč;-);-);-)

Gabina

8. 6. 2010 12:21

šapgi, díky :-K, já myslela to koření od Olivera;-)

Veroly

8. 6. 2010 11:23

Nádherná fotka!!! Strašně ráda bych se zakousla do toho kousku měkkého krůtího masíčka :-)

spagetka spagetka

8. 6. 2010 10:13

Gabi - Tandori masala a i jeho variace teď už dostaneš prakticky na každém místě, kde se vyskytuje dobrý kořenář - trhy, obchůdky s kořením atd.
To druhé koření - je něco na způsob upravených sušených chilli paprik za horka jakoby uzením - Olivier je používá dost často. Jestli je u nás kk dostání nevím, ale našla jsem na netu velmi dobrou variantu - rozpustit uzenou papriku v trošce velmi horké vody a přidat co nejostřejší chilli - prý se to dost podobá originálu, já s tím ale zkušenost nemám.;-)
Možná že Otto poradí líp ;-)

Gabina

8. 6. 2010 09:43

Vypadá to dost jedle :-K Kde se dostane to koření?

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 6. 2010 00:03

Není tady smajlík polykání? Chyba!!:-D:-)):yes::yes:

sebena sebena

7. 6. 2010 21:59

Opět slast pro oko a to radějí nemyslím na to jak to musí skvělé chutnat:-O:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krůtí kostky pikantní recept krůtí maso s hráškem krůtí na hrášku krutí j krůtí maso na hrasku recept na krůtí maso pikantní krůtí kostky kruti kosky krůtí s hráškem krůtí na paprice s hraskem kruti prsa s hraskem kostky z krůtího masa krůtí maso s hrkáškem cena kosky masla krůtí kostky s hráškem a mrkví tandoori masala krůtí maso recepty krutí kostky s mrkví a hráškem pikantní krutí maso krutí maso podle olivera krutí kousky podle oliver

Suroviny: maso krůtí, hrášek mražený, cibule, koření tandoori masalo, koření smoked chilli, rama cremefine, jíška světlá instantní, olej, sůl, pepř, máslo

TopRecepty.cz

Krůtí kostky pikant s hráškem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WQwv