Budvar játra
Suroviny
Porce: 2 velké, více normálních.
Nutriční hodnoty
Energie | 7 394 kJ / 1 767 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,41 g |
Tuky | 130,58 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 2,57 g |
Sodík | 2,38 g |
Sůl | 5,90 g |
Sacharidy | 44,23 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Pivo lze použít jakékoliv /světlé, tmavé, ležák, výčepní/ u nás název jen podle Budějovic, i když dáme pivo, jaké zrovna je. Nesmí to být omáčka, ale jen šťávička, aby se to lépe polklo. HI HI. Je to rychlé a opravdu dobré.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 7. 2012 15:24
11. 8. 2011 16:59
Vynikající Dnes jsme dělali poprvé a tenhle recept patří mezi naše nej Bohužel neměli kuřecí játra, tak jsem to zkusila z hovězích a musím říct, že úžasný
21. 3. 2010 18:19
Vašku, jatýrka měla včera v mé kuchyni reparát...u nás jsme je jedli běžně, v rodině manžela nikdy.Tvá úprava nemá chybu, játra byla křehká a výborná, sosík dokonalý.Bodík už letí a já děkuji za typ na výbornou a levnou(o chuti nemluvím)večeři
13. 3. 2010 21:35
Vašku, páči sa mi tvoj receptík! Mňa nenapadlo robiť pečienku - játra - s pivom, ale verím, že je to výborné. Osobne mi hydinová pečienka chutí, takže máš +!
13. 3. 2010 20:12
13. 3. 2010 19:59
Játra to je pochoutka+12
13. 3. 2010 18:23
Václave - kdybys mně pozval na obídek, určitě bych neodmítla. +
13. 3. 2010 16:48
Ony jsou většinou tak 400 g (hlavně dovoz) a 500 g ( z Vodňan). Tak holt žena sní tak porci 120-150 g , NO A ZŮSTATEK je zkrátka na mně, případně se čenčnu při královským dělení s mými nejlepšími přáteli(Matýskem a Pepíčkem) Už jsem párkrát psal, že hajzlíci zbožňují drůbeží játra a tak když jsou v akci jich koupíme kopici. Tuhle u nás stáli v akci 29,-Kč/kg. Tak nekup to. Vzali jsme 8 kg. A máme v mrazáku vystaráno HI HI a kámoši neumřou hlady a i já se přiživím. A máme pokoj když podraží. Václav
13. 3. 2010 15:19
To je teda pořádná hromada na tom talíři To se mi líbí. Když je to dobrý, tak, co troškařit, že? Játra mám moc ráda, takže brzy vyzkouším
13. 3. 2010 14:50
Vašku, kuřecí jatýrka jsem zrovna koupila. Dobrý recept, ukládám a v nejbližší době udělám +8
13. 3. 2010 13:34
Vašku, super recept
13. 3. 2010 12:44
Václave posílám další bod.
13. 3. 2010 12:42
Vašku - +
pipre - Vašek tam má taky rajčata i pivo
pipre - Vašek tam má taky rajčata i pivo
13. 3. 2010 12:36
Vašku, moc bezva recept a já ti dávám bez rozmyšlení bodík. Kuřecí jatýrka dělám podobně, jen tam přidám ještě pivo a rajčata +3.
13. 3. 2010 11:53
Václave tak už to u mne v oblíbených receptech je a Tobě za tu dobrotu2.bodík jde
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 54 minutami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 3 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 4 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 15 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 18 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nakládané řízky
Julia Oskerova uvařil před 9 minutami
Vláčně tvarohová bábovka s kandovaným ovocem
sikorova4@seznam.cz uvařila před 32 minutami
Ořechová bábovka
Jardam uvařil před 42 minutami
Mrkvový salát s vejci
Petra Dvor. uvařila před 49 minutami
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
Adela_Senti uvařil před 58 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
mejtys uvařila před 1 hodinou
Rýžový nákyp
betkav uvařil před 1 hodinou
Křehký mřížkový koláč
faluska uvařila před 1 hodinou
Vydatná vločková polévka s česnekem
Valis uvařila před 1 hodinou
Slepice na paprice
Japin uvařila před 1 hodinou
Další recepty
Tématické fráze: budvar guláš vaření drůbeží játra krůtí játra jako guláš krůtí játra jako guláš kuřecí žluč kureci jatra budvar guláš z hovězích jater recept od ládi hrušky 13.3. kuřeci jatra nej recept husí játra recepty gulas z drubezich jater krůtí guláš s játry budvar guláš recepty přirodní kuřecí jatra co je dobré na játra žluč v kuřecích játrech recept na světlá játra velikost krůtích jater láda hruška 13.3.recept drůbeží žluč
Suroviny: játra kuřecí, slanina anglická, česnek, cibule, rajče, omáčka sojová, sůl, pepř, sádlo, pivo světlé
Budvar játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K8zz
16 názorů