Krůtí guláš s drůbežími játry

mika59 Kuchařka: mika59

Drůbeží maso 2 názory

Suroviny

50O g krůtího stehna
300 g krůtích jater nebo kuřecích jater
2 větší cibule
lžíce sladké červené papriky
špetka pálivé
gulášové koření
sůl
pepř
česnek
lžíce sádla
lžíce rajského protlaku
krajíc staršího chleba nebo 2 lžíce hladké mouky a voda
vývar z morkových kostí nebo voda
bujón
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Nakrájenou cibuli osmažíme na sádle do zlaté barvy a přidáme protlak, maso a játra a zarestujeme s paprikou a kořením.

  2. Podlijeme vývarem a dusíme do změknutí masa.

  3. Zahustíme nastrouhaným chlebem nebo moukou rozmíchanou ve vodě.

  4. Dochutíme česnekem a pomalu provaříme 10-15 minut.

Poznámka

Vhodné jsou k tomu knedlíky nebo čerstvý chléb.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílel již 1 kuchař

Ohodnoťte recept: Krůtí guláš s drůbežími játry

Tématické fráze: guláš z krutích jater gulaš z jatry krůtí maso s játry guláš s játry krůtí guláš gulaš z kuřeci jatry guláš z krůtího masa a játry kriti gulas s jatry kuřecí guláš s játry guláš zkrutí jatry guláš s kuřecím masem a játry drůběží guláš krutí maso játra protlak kruti gulas s rýží krůtí guláš s jatrou kuřecí guláš s játrama kruti maso s játry recept na krůtí s játry kruti s jatry jehněčí guláš s játry

Zapomněl/a jsem heslo