Bochánek M.Š.
Suroviny
Porce: 20 - 26 (dva malé bochánky)
Nutriční hodnoty
Energie | 15 052 kJ / 3 598 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,27 g |
Tuky | 130,09 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 307 mg |
Sodík | 378 mg |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 500,92 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Je nutné vycházet ze zkušeností včetně znalostí pečení naší trouby. Recept je od "Budějčačky" a bývalé spolupracovnice Marušky Šafaříků .
Ať se vám dílo daří a sporák dobře vaří.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 5. 2012 16:15
23. 5. 2012 15:54
14. 4. 2010 15:34
14. 4. 2010 13:00
14. 4. 2010 12:13
14. 4. 2010 11:05
14. 4. 2010 10:15
14. 4. 2010 09:34
14. 4. 2010 08:45
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 3 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 6 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 8 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 51 minutami
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 1 hodinou
Vepřový guláš
zutro uvařila před 1 hodinou
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 2 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 2 hodinami
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 3 hodinami
Slaninová kolínka snadno a rychle
Valis uvařila před 3 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zpracovat borůvky a připravit je na zimu. Jsou zdravé a chutné
Mýty o sacharidech a hubnutí: Opravdu je nesmíte k večeři? Omyl, jen je třeba zvolit ty správné a správně je zkombinovat
Míchaný drink italských sjezdovek s názvem Bombardino: Už jste jej ochutnali? Pojďte si horký nápoj připravit spolu s námi
Další recepty
Tématické fráze: jak vařit vejce aby nepraskly nejrychlejší a nejchutnější velikonoční bochánek vaření vajec aby nepraskly nejlepsí bochánek jak dlouho péct bochánek jak dlouho se peče bochánek bochánek s olejem bochánky jak upéct bochánek aby vejce nepraskly recepty pro mš recepty cz.m jak uvarit vajicka aby nepraskly bochánek s rozinkami nejlepší bochánek velikonoční jak se pece bochanek pečeme bochánek jak varit vajicka aby nepraskly aby vejce při vaření nepraskly recpty cz m
Suroviny: mouka hladká, tvaroh, cukr vanilkový, cukr moučkový, vejce, prášek do pečiva, olej, mléko, rozinky, rum, ovoce kandované, kůra citronová, sůl, lupínky mandlové
Bochánek M.Š.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pZpN
9 názorů