Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 297 kJ / 71 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,59 g |
| Tuky | 0,22 g |
| Vláknina | 7,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 13,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapustové kuře "Remčula"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/57YR
Moje poznámka
Kapustové kuře "Remčula"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/57YR
Nejnovější recepty
Sachr cukroví
Přidáno před 2 hodinami
Tatarák z červené řepy s estragonovou majonézou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 8 hodinami
Likér z Ledových kaštanů
Přidáno před 21 hodinami
Medové dortíčky
Přidáno před 22 hodinami
Měkké perníčky s čokoládovou polevou
Přidáno před 23 hodinami
Čokoládové truffle
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vosí hnízda
ZuzanaH228 před 14 minutami
Polévka z petrželové natě
Kajkajak před 31 minutami
Vánočka II
iveta.kroul před 1 hodinou
Čokoládová granola
Morskykonik před 1 hodinou
Cibulačka s vínem
magdalenka před 2 hodinami
Bramborový salát Zdeňka Pohlreicha
JanaValkounova před 3 hodinami
Jablečný linecký koláč
Merylas před 3 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Sima1996 před 3 hodinami
Moravský kváskový chléb
magdalenka před 3 hodinami
Tématické fráze:
kuře na kapustě,
balarini klik,
kuře s kapustou,
kuře kapusta,
kure v kapuste,
kuře a kapusta,
kapusta a kure,
nadobi balarini klik,
kapusta kuře,
kuře kapusta recepty,
recept kuře kapusta,
recept na kuře na kapustě,
hrnce klik balarini,
kapusta s kuřecím,
jak zahustit kapustu,
nadobi balarini,
kuřecí s kapustou,
balarini,
recepty na vaření kapusty,
kapusta ke kuřeti
Suroviny:
stehno kuřecí,
kapusta,
cibule,
olej olivový,
česnek,
sůl,
pepř,
kmín celý,
paprika sušená sladká
Komentáře (48)
Díky za recept, přidávám fotku, jen to kuře už je na ní chudák vysušené (ale jen na povrchu! :) - kvůli mikrovlnce