Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Výpečky

S příchodem podzimu dáváme pomalu vale všem salátům i studeným jídlům. Zima si zkrátka žádá poctivá teplá jídla. Vepřové výpečky s bramborovým knedlíkem by sice neměly být na talíři každý den, ale čas od času to určitě neuškodí. Doplnili jsme je zelím, ale můžete zkusit i špenát.

Hodnocení receptu je 4,9 (60×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 60 min

90 min (30 min příprava + 60 min tepelná úprava)

8. 6. 2010 09:06

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie251 kJ / 60 kcal
Bílkoviny1,76 g
Tuky0,23 g
Vláknina0,77 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Do cibulky jsem přidala 2 lžičky krystalového cukru, aby zkaramelizovala. Pokud se dává jako ozdoba nahoru na zelí nebo knedlíky, může se opéct více do hněda.

Vepřo-knedlo-zelo je klasika, ale přesto se dělím o tu moji.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

22. 1. 2014 16:57

Pavlina: máte pravdu:yes:
Myslím, že té výchozí suroviny je na výpečky škoda:-//


Veroly: nikdo vás neponížil víc než vy sama sebe když píšete " komu se to nelíbí ať si pr... políbí."

jarda Kadic jarda Kadic

22. 1. 2014 16:25

Pavlina: Já si myslím,že kvůli focení je to naaranžováno bez výpeku,na čistém pekáčku.Bez šťávy by se totiž určitě nepovedla tak pěkná barva výpečků.Takže já to hodnotím kladně,ať si myslí ,kdo chce co chce:yes: a knedlik z Penny by vypadal taky jinak,asi máš vlci mlhu.

Pavlina

22. 1. 2014 16:08

Jako ty vypecky na tom obrazku jsou silene,suche,zadny sos,knedlik z penny nebo odkud. At se na kritiku nikdo nezlobi,ale ja bych to nejedla uz od pohledu. Nerikam ze jsem lepsi atd kucharka,ale takto to urcite vypadat nema:no:

Veroly

4. 11. 2013 13:53

Popravdě už minimálně 1,5 roku jsem nepřidávám recepty. Nelíbí se mi, jak spousta lidí hanebně kritizuje recepty. Takže si myslete co chcete. Tzv. komu se to nelíbí ať si pr... políbí. Je to zbytečná práce a nakonec se najde stejně nějakej ...., kterej vždycky dokáže podělat každou radost. Já si to dělala i pro sebe, abych měla seznam svých receptů a mohla rychle juknout na ingredience a nebo si půjčit recept někoho jinýho. Není špatný říct, že to někomu nechutná, ale není potřeba kohokoliv ponižovat. A ať už na tohle reaguje kdo chce, tak odpovídat nemíním!

kokocka

2. 11. 2013 16:32

zizala:Já bez grilovacího koření neudělám ani bábovku:-O:-K bola to nadsázka drahá žižalka:-K
Vlastně úplně původně jsem chtěla pochválit tenhle recept a fotky:yes::yes::yes:

zizala zizala (moderátorka)

2. 11. 2013 16:19

kokocka: No, jestli taky dáváte na klasické výpečky grilovací koření:-((, tak je Vaše sebekritika namístě ;-)

kokocka

2. 11. 2013 16:15

Cleric::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D máte pravdu a jste jedinečný svým světonázorem, jistě umíte vařit nejlíp na světě, můžete mi prosím zaslat svou podepsanou fotografii:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?vystavím si ji v kuchyni a vždycky, když budu mít nejapný nápad něco vařit, tak se na Vás podívám a uvědomím si, že to neumím a nechám toho zavčasu, abych neuvařila nějaký blevajz a nedala do toho grilovací koření:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

savlinka savlinka

2. 11. 2013 13:05

U nás dnes také byli výpečky:yes:

Cleric

8. 8. 2013 21:50

Míla: souhlasim jinak to jsou susene vypecky holt v modernich cechach tezko hledat nekoho kdo umi opravdu varit

cleric

8. 8. 2013 21:49

grilovaci koreni= MSG(monosodium glutamate)= Glutaman Sodny= Excitotoxin :no:

Koubkova Koubkova

12. 12. 2012 14:33

:-p:yes:maso je měkoučké.

MoniqueLaMutti MoniqueLaMutti

25. 11. 2012 22:29

dnes jsem vařila s Vaší pomocí ;-) přidávám fotečku a bodík :yes::-K

savlinka savlinka

29. 10. 2012 19:23

Také jsem je dnes dělala,ale přidala i nějaké kořeníčko;-)

magdalena

17. 10. 2010 13:07

jak velke maji byt kostky masa ?www.toprecepty.cz

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

8. 8. 2010 09:22

Veroly. Toto je taky naše parketa a báseň,a na toto jídlo by se měli skládat písně a napsat opera. Je to jídlo bohů a zasloužilo by si svou hymnu. +bodík 8
/Kdyby za pokaždé co toto vaříme by byl bod. tak by jsme měli jistě číslo se třemi nulami/
Dnes ho vaříme zase.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: výpečky výpečky se zelím veprove vypecky se zelím výpečky z vepřového masa výpečky recept vepřové výpečky výpečky z bůčku recept na výpečky vepřové výpečky dle pohlreicha výpečky z vepřového masa se zelim recept na vepřové výpečky se zelím vepřové výpečky recept vepřové výpečky knedlo zelo vepřo knedlo zelo výpeček vepřové výpečky s bramborovým knedlíkem vípečky recept výpečky výpečky z vepřové pečeně výpečky z krkovice vepřové výpečky se zelím recept

Suroviny: pečeně vepřová, sůl, pepř, paprika sušená sladká, koření grilovací, zelí kysané, kmín celý, mouka hrubá, cukr, cibule, olej

TopRecepty.cz

Výpečky

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/27gN