Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Makovo-jablečný Fluden

Vynikající koláč s nezvyklým postupem pečení. Předpečené pláty dávají jistotu, že tento vícevrstvý koláč bude dokonale propečený. Dvě rozdílné vrstvy nádivek dávají koláči zvláštní, velmi dobrou chuť.

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 2. 2011 19:29

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Nutriční hodnoty

Energie32 907 kJ / 7 865 kcal
Bílkoviny208,67 g
Tuky412,85 g
Vláknina144,10 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 914 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy756,58 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: prozeny.cz, lehce upraveno

Hledala jsem bližší info o tomto koláči a mělo by se snad jednat o slavnostní židovský koláč, nevím, zda v tomto provedení je košer a zda souhlasí s původní recepturou, ale rozhodně je velmi dobrý.

Plech cca 25x35cm

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cesneku

4. 2. 2011 00:11

:-p

majda 2

3. 2. 2011 22:34

Nádherný koláč,určitě moc chutný:-!:yes::-p

máma

3. 2. 2011 22:26

má to zásadní chybu - nevypadá, že bys nechala do druhého dne rozležet;-)

BILKOVAI BILKOVAI

3. 2. 2011 22:21

Ten je nádhernej:-O:-O:-O:yes:

Colombo65 Colombo65

3. 2. 2011 21:35

To bude tutově dobrota ;-);-);-)

isindy isindy

3. 2. 2011 21:13

Jani, název vychází z původního německého receptu, fladen = placka ;-)

AniCiz

3. 2. 2011 21:10

:yes::-K mňam:-*

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 2. 2011 21:00

Tož, to je zase název, Ivo "Fluden":-), to jsem nikdy neslyšela a myslím, že kdybych ho měla vyhledat, tak ten název si nezapamatuji. To nemění nic na faktu, že to je k sež...í:-p:yes:

monikaK

3. 2. 2011 20:23

Dneska mi všichni hrajete na chuťové buňky!:yes:Ivčo,opět parádní kousek z tvé kuchyně.:-p

Simona Skolakova Simona Skolakova

3. 2. 2011 20:15

koukám,že to je zase pěkná dobrota:-p:yes:+1

pipre pipre

3. 2. 2011 20:00

Ivi, tak ten moučník musí být opravdu dobrý a vypadá báječně:yes: Dělala jsem už makový moučník s jablečnou nádivkou, ale pouze tyto kombinace ještě s těstem bez máku. Ten od tebe rozhodně udělám také:yes:+8

isindy isindy

3. 2. 2011 20:00

marcíku, podle toho, co jseme načetla, můžeš náplně libovolně střídat, klidně jen jablka nebo s tvarohem...;-)

marcik marcik

3. 2. 2011 19:49

Isahu, nádherný koláč+:yes:, ale protože doma mi nechtějí mák, mohla bych tam dát třeba tvaroh? nebude to stejné, ale ten mák mi odmítají jíst:-S

Irrena Irrena

3. 2. 2011 19:41

Isahu ten nemá chybu, to musí být dobrota:yes:

Jindra

3. 2. 2011 19:36

To je nádherý koláč !

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: makovo jablečný koláč makovojablečný koláč makovo jablečná náplň makovo-jablečný koláč makovo jablečný závin makovo jablečný jablečné recepty makove placky makovo jablečná bábovka prozeny.cz- jablečné moučníky makovo jablkovy kolač jablečné placky makovo jablečný kolač bez mouky makovojablecny zavin makovo jablecna buchta koláč makovo jablečný maková placka s jablky recept s jablky makovojablečná bábovka hruskovy makovo tvarohový koláč

Suroviny: mouka hladká, tuk hera, vejce, droždí sušené, cukr, jablko, brusinky sušené, cukr skořice, cukr vanilkový, cukr, mák mletý, cukr, kůra citronová, mléko, vejce

TopRecepty.cz

Makovo-jablečný Fluden

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nzvp

Naposledy jste si prohlédli