Divočák s rozmarýnem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 056 kJ / 969 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,35 g |
Tuky | 94,14 g |
Vláknina | 11,53 g |
Cholesterol | 62 mg |
Sodík | 855 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 21,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Osobně bych doporučil i hovězí či telecí z důvodu těžkého schánění masa z divočáka z důvěrohodného zdroje. Také si myslím, že by bylo dobré i bílé zelí, na které jsme u nás na jihu více zvyklí.
Bylo to až překvapivě moc dobré a velmi křehké.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 9. 2016 20:29
Děkuju za info, v souvislostech o jaké jsem nestál.
1. 9. 2016 14:59
Rajský: pokud můžu, částečně odpovím za autora - Vašek už mezi námi bohužel není
Především to není recept (ani Toprecepty nejsou) věcí profesionálů, ale nadšených amatérů, kteří vaří, jak jsou zvyklí z domu, od stolu. Je už jen na vás, jestli si z receptu něco vezmete či nikoliv
Především to není recept (ani Toprecepty nejsou) věcí profesionálů, ale nadšených amatérů, kteří vaří, jak jsou zvyklí z domu, od stolu. Je už jen na vás, jestli si z receptu něco vezmete či nikoliv
1. 9. 2016 14:50
Abych pravdu řekl, připadá mi to jako vařené "od stolu" . Profesionál by nedoporučoval hafo pytlíků koření ani nazaměňoval divočáka za telecí. Zejména to, mně příne hodně, ale hodně zavádějící. On ani ten rozmarýn jako dominantní součást názvu a pokrmu mně mě u divokého prasete moc nesedí. Dumat nad bílým a čeveným zelím? Že na jihu Čech je nějaký problém se zelím?
29. 3. 2013 15:45
Drahá Ivanko divočák se da sehnat poměrně dobře jen by ste pro to pro mého přítele ňeco malého udělat .Asi víte o čem je řeč prostě vam poslu podrobnosti
29. 3. 2013 15:38
Mili Michale je pusobive co tu pisete,ale prosim vas usetrete nas zbytecneho slintani nad vasim obedem dekuji
29. 3. 2013 15:32
Právě jsem dostal plec z divočáka tak uz se moc mooc těšim az se pěkne propeče a bude putovat mým žaludkem))ou
20. 1. 2013 11:56
Podlívám bílým vínem, a dávám hodně rozmarýnu! příloha-šťouchané brambory
16. 9. 2012 13:18
ja třeba kupuji divočaka křiženyho s vietnamcem musi byt o otci proužkaty kdyz ho kupuji od mala cena je bomba za maleho davam 800kč trva tak 4 měsice vykrmeni a je to skvěle masičko )))
5. 11. 2011 20:34
anna Kocikova:Divočáka stehno a ořez někdy mívají v Metru !
Doporučuju maso nezměňovat ,když je recept na divočáka! Má specifickou vuni a chuť a žádné jiné masičko se nedá přirovnat.
Doporučuju maso nezměňovat ,když je recept na divočáka! Má specifickou vuni a chuť a žádné jiné masičko se nedá přirovnat.
22. 6. 2011 09:56
Tak tohle mi nějak uniklo"divočáka"mám už jen jednoho a toho nedámAle jak píše Kadlík,určitě to půjde i z toho odleželého hovězíhoRecept se mi líbí+11
28. 3. 2011 20:45
Tak tohle bych si dala vazne, lepe, jak husu, kachnu, bezne k sehnani a k peceni, jejda, kde sehnat maso z divocaka? moc to vypada dooobre Iva
28. 3. 2011 20:44
28. 3. 2011 20:30
Vendo,krásný recept,divočák také je,brzy vyzkouším+1
28. 3. 2011 17:39
Vašku, tak to by si pochutnal můj manžel ten má rád divočinu všeho druhu +
28. 3. 2011 17:32
Měla jsem dnes na talíři podobné,jen místo divočáka jsem se musela spokojit s prasetem domácím.Nikdy jsem nejedla nic z divočáka,bude to pochoutka!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 7 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 8 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 9 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 16 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 4 hodinami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 4 hodinami
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 4 hodinami
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 5 hodinami
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 5 hodinami
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 6 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 7 hodinami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Bezdomovec díky pomoci lidí otevře vlastní kavárnu. Přitom hrozilo, že bude kvůli zákonům úplně bez peněz
Další recepty
Tématické fráze: divočák recepty recepty z divočáka žebra z divocaka pečená žebra z divočaka pečený divočák se zelím divočák se zelím pečený divočák žebra na zelenině žebra z divočáka recepty guláš z divočáka recepty divočák steak z divočáka žebra z divočáka recept divočák žebra plec z divočáka recept plec z divočáka jídlo z divočáka divočák recept steak z divočáka recept divočák žebra recepty jídla z divocaka
Suroviny: maso, slanina, česnek, sádlo, olej, cibule, mrkev, celer, petrželka kořenová, rozmarýn, masox, ořech muškátový, kmín drcený, koření, koření na vepřové maso, koření na steak, koření gyros
Divočák s rozmarýnem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7n01
22 názorů