Smažené plíčky v sýrovo-bylinkovém těstíčku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 949 kJ / 705 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,34 g |
Tuky | 34,41 g |
Vláknina | 3,60 g |
Cholesterol | 355 mg |
Sodík | 2,03 g |
Sůl | 5,07 g |
Sacharidy | 44,61 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Minulý víkend jsme byli v Ostravě a já jsem si opět přivezla naše oblíbená plíčky, které u nás nejsou k dostání. Vždycky, když je připravuji, tak stihnu polovinu sníst, tak jsem si řekla, když jsou tak dobré na holo:-), že bych mohla vyzkoušet něco jiného, než jen na smetaně. V trojobalu by možná byly úhlednější, ale tahle verze, která mě napadla, opravdu nebyla špatná. Manžel, kdyby mě neviděl jídlo připravovat, tak by nepoznal, z čeho ta dobrota je.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 9. 2011 15:53
VAŘILAMYŠKA-Ivi plíčky vařím v papiňáku 30minut a pak nechám uzavřené dojít.Vařím je v 9l.V menším by se určitě ucpal ventil,když vařením nabydou a to by byla hezká melaV obyčejném hrnci od doby varu bych doporučila asi tak po 3/4hodině kousek ukrojit a zkusit,jestli jsou měkké.Uvařené,nakrájené a obalené jsem smažila z každé strany zhruba 3minutky,tak aby byla hezky zlatavá barva sýra.
ŽÍŽALA-Jaruš děkuji za odpověď pro neregistrovanou PAVLUAno plíčky jsou plíce
REBI-mrkla jsem se na pánvičku,máš dobrý postřehopravdu ten kousek vypadá jako rybka
4. 9. 2011 20:14
4. 9. 2011 20:13
3. 9. 2011 22:03
3. 9. 2011 20:51
musí to být piplačka, ale výsledek, dle fotek, stojí jistě za tu námahu
mám na to chuťana, posílám ti boďana
P.S. ten obrázek,kde je pánev..tak ten kousek vlevo,to vypadá jak kapřík
3. 9. 2011 20:51
3. 9. 2011 20:31
3. 9. 2011 20:23
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 42 minutami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 2 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 10 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno 1. 5. 2024 18:00
Vepřový guláš
Přidáno 1. 5. 2024 16:45
Právě bylo uvařeno:
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 31 minutami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 55 minutami
Nekynuté šátečky
Infarkt uvařila před 1 hodinou
Vločková polévka se smetanou
Valis uvařila před 2 hodinami
Vepřový řízek naruby
Valis uvařila před 2 hodinami
Ledvinky dušené
Valis uvařila před 2 hodinami
Grilovaný chřest
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Kuřecí přírodní plátek
Ethnia uvařila před 5 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
jankohrasko uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Teď vaří děda: Vepřový řízek v česnekovo-sýrovém těstíčku je šťavnatý a krásně voní česnekem
Další recepty
Tématické fráze: plíčka z čeho jsou plíčky jak dlouho vařit plíce plíčka na smetaně co jsou plíčky plátky v bylinkovém těstíčku jak udelat jatra na panvice kachní plíčky vepřová plicka recepty s aztéckým kořením vepřové plíce recept pličky na smetaně vepřové kotlety v bylinkovém těstíčku plíčky recept sýrovo-bylinkové těstíčko jak dlouho varit plicka pličky minutka plíčky plíce smaženky bylinkové těstíčku
Suroviny: plíce vepřové, masox, mrkev, celer, bobkový list, koření nové koření, pepř, libeček, celer, koření aztécký poklad, sůl, olej, vejce, sýr tvrdý, mléko, mouka hladká, čerstvé bylinky
Smažené plíčky v sýrovo-bylinkovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R8pR
8 názorů