Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Losos v sýrovo-bylinkovém těstíčku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min

20 min (20 min příprava)

28. 5. 2011 12:40

Suroviny

Porce: 2-3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 157 kJ / 515 kcal
Bílkoviny41,33 g
Tuky30,54 g
Vláknina4,03 g
Cholesterol 578 mg
Sodík 1,21 g
Sůl2,92 g
Sacharidy17,59 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Můj exepiment. Albert měl takové 3 kostky lososa v balení za velmi ppříznivou cenu a mi hned začal pracovat mozek! :-D Pro dva je toho až moc!! Těstíčkem filety nabydou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 7. 2016 22:52

petule: Tak to mne moc těší :-)

petule

28. 7. 2016 18:12

Právě jsme dojedli-výborné.:yes::yes::yes:;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 3. 2014 11:00

tejaja:;-) děkuji za info, určitě se hodí;-)

tejaja tejaja (moderátorka)

3. 3. 2014 10:24

Nedá mi, aby som sa nezastala chudáka lososa, ktorého Janka použila :-D Nechcem vyvolať diskusiu, iba pripomenúť, že charakteristickú farbu má losos od potravy, ktorú prijíma v mori, a nemá ju takú vždy. Losos je migrujúca ryba, ktorá sa rodí a množí v rieke, nie v mori. Až po čase sa vracia do mora. Losos chytený v rieke alebo umelo chovaný nebude mať ružovú farbu, ale farbu ako každá iná ryba. Pretože ľudia majú lososa spojeného práve s touto farbou, umelo chované lososy sú kŕmené zafarbeným krmivom. Takže chudák losos je v tom nevinne ;-)
Niečo o lososch :
http://feminity.zoznam.sk/c/890908/losos-je-nielen...
http://rybareni.euweb.cz/clanek17_losos-atlantsky ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 7. 2011 08:53

Anna Kocikova:Určitě šlo;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

15. 7. 2011 23:19

:-Otaková dobrota a mě to uniklo:-8Recept se mi moc líbí a určitě by to šlo i z jinou rybkou:-p+8:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

28. 5. 2011 17:36

Jani,to je něco pro mne, miluji rybičky a lososa, ted jsem byla v Globusu, a tam měli lososa čerstvého, platýze a vše čerstvé, být za vodou, tak nechám tam důchod,:-O to bych vzala vše, i takové rybky, co neznám vůbec jejda, no manžel mne musel vzít bokem, to je krása jejka ty čerstvé rybky tam, no až vyhraju, uteču tam a nakoupím :-K:-K:-K:yes::yes::yes::yes::yes::yes::-p

mysulka mysulka

28. 5. 2011 15:06

:-p hezký recept:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 5. 2011 14:51

Colombo65: tak to máš teda přehled!:-O Já to vůbec nevím!:-D

Colombo65 Colombo65

28. 5. 2011 14:14

Jo a blahopřeji:-K je to Tvůj recept č.500 na Topreceptech:-O:-O:-O tak to oslav ;-)

Colombo65 Colombo65

28. 5. 2011 14:12

Děkuji za osvětu - zase jsem o něco moudřejší a brzy to budu muset vyzkoušet.;-);-);-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 5. 2011 13:14

Eliza:Máš pravdu, ty podkovy jsou suché. Tohle bylo fakt moc dobré. A chuť byla fakt lososová, pokud to můžu posoudit;-)

Eliza Eliza

28. 5. 2011 13:02

Jani, víš, že já ty podkovy také moc nemusím...? Zdají se mi takové sušší a málo masa, málo radosti...:-* Tyhle lisované kousky nejsou špatné, jen ta barva není jako u filetovaného lososa, to má Otto pravdu.

ivulinka ivulinka

28. 5. 2011 13:01

Jani, parádní kousky na talíři:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 5. 2011 12:56

Eliza: řídím se tím, co je napsáno na obale. Chutnalo mi to víc, než podkova z lososa a to je pro mne dost důležité;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: obalený losos losos v syrovem testicku smažený losos v těstíčku smažený losos treska v bylinkovém těstíčku losos recepty losos recept losos obalený barva masa lososa recepty z lososa losos barva masa ryba v bylinkovém těstíčku lisovaný losos losos v těstíčku_recept smazeny losos vtesticku losos smažený v těstíčku obalovany losos rybí filety v bylinkovém těstíčku losos v listovém těstíčku medvědí česnek losos

Suroviny: citron, vejce, sůl, vegeta, česnek, list medvědího česneku, libeček, sýr tvrdý, mouka hladká, olej

TopRecepty.cz

Losos v sýrovo-bylinkovém těstíčku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YV6A