Koňské (nebo hovězí) ragú v papiňáku
Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Energie | 9 341 kJ / 2 233 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 247,27 g |
Tuky | 112,31 g |
Vláknina | 10,67 g |
Cholesterol | 554 mg |
Sodík | 2,09 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 24,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Ragů dělávám i z jiných mas, tentokrát jsem použila poslední balíček koňského masa z mrazáku. Ragú dělám léta a někdy ještě přidávám s obměnou smetanu. Podávala jsem s knedlíkem, ale dají se použít i jiné přílohy.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 6. 2012 16:49
sakuchi393:srnčí, vepřové, telecí? Všechno jsou krásná zvířata
12. 6. 2012 16:21
ele nevím jak vy ale osobně bych koňské maso nedala do pusy!! S koňma pracuju už několik let a kolikrát mám pocit že to já jsem pitomec a ten kůň je Inteligentní. Jsou to nádherná, chytrá a přítulná zvířata která nám umí pomoct i jinak než jako obživa
24. 9. 2011 13:38
Koňské maso je dietní a v některých zemích se jí hodně často. Narazila jsem na něj třeba v Itálii. Určitě to bude bašta.
24. 9. 2011 13:33
nádherné žravé jen mi ukápla slina+1
24. 9. 2011 10:40
Bibi, u nás o koninu nezavadím, jen sem tam snad v Makru, ale to je od nás daleko. Dávám ti velký plus za odvahu, ty víš proč, že? Já bych si tvůj guláš z fleku naložila a talíř vylízala
23. 9. 2011 22:40
Bibinko moc povedené jídloA ta šťávička vypadá báječně+12Teda koninu jsem jedla už hrozně dávno.V obchodě někdy mívají,ale je to hned pryčKdyž jsem byla prcek,tak toho byly plné masny.Babička z koniny vařívala hodně častokde jsou ty dobyMňam
23. 9. 2011 22:13
Taky souhlasím s uzenou paprikou,ta dá všemu zajímavý šmak
23. 9. 2011 22:07
23. 9. 2011 22:01
Bibinka:
23. 9. 2011 21:54
drahulin:Takhle má vypadat komentář, pokud někdo raději hovězí než koňské
23. 9. 2011 21:53
Bibinko foto vypadá nádherně.Já bych zvolila osobně to hovězí.
23. 9. 2011 21:25
rebeka: rebíčku, s uzenou paprikou to bude ještě o fous lepší, mňam
23. 9. 2011 21:23
Colombo65:Colombo, ze zadního-dopsala jsem to a díky
23. 9. 2011 21:16
Malá poznámka: koňské maso je velmi obecný pojem - zadní, přední, kližka nebo krk.
23. 9. 2011 21:12
Právě jsem měla buřt guláš z koňského salámu, bylo to ňamkové
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 5 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 9 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 12 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Právě bylo uvařeno:
Krkovička s kuřetem a žampiony v lorně
Lisa444 uvařila před 1 hodinou
Salát s kuřecím masem
Jitka J. uvařila před 1 hodinou
Bezová limonáda
MagdalenaMarie uvařil před 2 hodinami
Pečené vepřové koleno
Hadryk uvařil před 4 hodinami
Balkánská pomazánka s pórkem
jjirka uvařil před 4 hodinami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
adamos uvařila před 5 hodinami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
denitek uvařila před 6 hodinami
Kuře à la husa
Gregusa uvařila před 8 hodinami
Poctivá květáková polévka
TondaJ uvařila před 8 hodinami
Smažené tvarohové koblížky
Wikki uvařil před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Svatí Pankráci, Serváci, Bonifáci vás se bojí všichni sedláci! Pranostiky na tři zmrzlé měly svoje kouzlo
Marie Terezie ujížděla na kávě a ořechovém dortíku a milovala drůbež, především šťavnaté a voňavé kuře à la zajíc
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Další recepty
Tématické fráze: hovězí ragů koňské maso recepty hovězí krk v papiňáku konský guláš ragú z hovězího krku koňské zadní, recepty naložila koňský guláš jedla jsem koňský salám konský guláš v papináku hovězí v papiňáku koňské maso na víně hovězí na víně v papinaku papiňák recepty recepty z papiňáku vino v papinaku konske zadni hovězí ragů recept hovezi zadni v papinaku buřtguláš z koňskeho salámu ragu z koňského masa
Suroviny: kýta koňská, slanina, cibule, česnek, paprika, pepř, koření nové koření, bobkový list, víno červené, paprika sušená sladká, pyré rajčatové, sádlo, sůl, chléb, voda
Koňské (nebo hovězí) ragú v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lMO7
22 názorů