Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 824 kJ / 1 631 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 256,52 g |
Tuky | 15,57 g |
Vláknina | 65,88 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 558 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 102,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koňský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Krwr
Moje poznámka
Koňský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Krwr
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 6 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 6 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 6 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 6 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 6 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci - nejlepší co známe
LucaKnobloch před 4 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 5 hodinami
Maková náplň
lucyb před 8 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 8 hodinami
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 8 hodinami
Zavařené meruňky
Jana2017 před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 10 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 10 hodinami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 11 hodinami
Bramborové šišky
cherst před 11 hodinami
Tématické fráze:
gulas z konskeho masa,
guláš z koniny,
konský salám,
naložená svíčková,
úprava koňského masa,
koňský kabanos,
konske maso gulas,
konske maso recepty,
konsky salam recepty,
koňské recepty,
kdo jedl koňské maso?,
koňský salám recept,
naložená divočina,
recepty z konského masa,
konskýguláš,
guláš z koňského salámu,
recepty z divociny,
svíčková z divočiny,
normalní gulašek z divočiny,
recept na koňský salám
Suroviny:
maso koňské,
cibule,
česnek,
strouhanka chlebová,
paprika čerstvá červená,
majoránka,
sádlo,
kmín celý,
pepř,
sůl
Komentáře (79)
"Zatahovat" maso NAKRÁJENÉ NA KOSTKY a pak ho ještě dusit, nemá absolutně význam
No, leda tak pro lepší barvu guláše