Gaskoňské kotlety

toprecepty.cz Kuchař:

Vepřové maso 3 názory

43

Suroviny

4 kotlety
pepř
sůl
tuk
nadrobno nakrájená cibule
kostičky slaniny
čerstvé houby
papriková vegeta
kyselá smetana
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Kotlety vykostíme, opepříme, osolíme, naklepeme hranou ruky.

  2. Na tuku po obou stranách zprudka opečeme. Přendáme na talíř a udržujeme v teple.

  3. V tuku, který zbyl na pánvi, zpěníme cibuli.

  4. Odstavíme, přidáme slaninu a houby, posypeme vegetou a navrch naklademe opečené kotlety. Podlijeme trochou vody a vydusíme pod pokličkou doměkka.

  5. Potom je vyjmeme a do zbylé šťávy přidáme hustou kyselou smetanu, necháme přejít varem a přelijeme přes kotlety.

Poznámka

Podáváme s rýží nebo bramborem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Gaskoňské kotlety

  • jana73 jana73

    Tak jak píše Bibinka, dobrota. Měli jsme dnes k obědu a dávám bod:yes:

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Jani, v listopadu jsi to chtěla vyzkoušet, tak to udělěj, měli jsme to včera k obědu a Gaskoňci jsou i v jídle dobří mušketýři- výtečný:yes::-p:yes:dávám bodíka a foto:-!

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Takže, vyzkoušíme, kotlet máme dost!;-)Je to mé oblíbené maso.

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo