Vepřové plátky dušené v zelí, fazolkách a kořenové zelenině
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 391 kJ / 333 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,74 g |
Tuky | 6,90 g |
Vláknina | 28,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,33 g |
Sacharidy | 41,99 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 4. 2022 09:20
30. 11. 2015 03:21
11. 8. 2013 14:44
11. 8. 2013 12:53
6. 11. 2012 12:01
17. 10. 2011 08:57
16. 10. 2011 16:45
16. 10. 2011 16:43
16. 10. 2011 16:06
16. 10. 2011 15:07
a krásné obrázky mě se líbí zejména ten druhý
16. 10. 2011 14:55
16. 10. 2011 14:46
16. 10. 2011 14:42
16. 10. 2011 13:39
16. 10. 2011 13:22
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 7 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 9 hodinami
Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci
Přidáno před 9 hodinami
Toastová pizza v troubě
Přidáno před 10 hodinami
Cheesecake od Evy
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zeleninová polévka s kapáním
Wikusche uvařila před 3 hodinami
Jednoduchý ředkvičkový salát se šunkou a jogurtem
Kava 2 uvařila před 4 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 8 hodinami
Loštický řízek
paprika1000 uvařila před 9 hodinami
Pravá bulharská pomazánka
Adlla uvařil před 10 hodinami
Polévka z libečku s kroupami
komajda065 uvařila před 10 hodinami
Mandarinkové řezy s kefírem
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Bramborové knedlíky
Krize uvařila před 12 hodinami
Hamburská vepřová kýta
MajaFero uvařila 29. 4. 2024 19:49
Staré dobré punčové řezy
MajaFero uvařila 29. 4. 2024 19:48
Přečtěte si Zobrazit více
Zákaz rozdělávání ohně čarodějnice v Praze nezastaví: Plameny se rozhoří na Ladronce, na špekáčky můžete jít do Žlutých lázní
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak nařezat špekáčky, aby se dokonale propekly a nespálily? K nejlepším metodám patří ježek nebo chobotnice
Další recepty
Tématické fráze: vepřove maso na kořenové zelenině vepřové na zelených fazolkách dušené vepřové plátky vepřová plec na kořenové zelenině vepřové plátky na zelenině vepřové plátky dušené veprove dusene na zelenine vepřové plátky na zelí vepřové maso dušené na zelenině vepřové na zelenině vepřové na fazolkách vepřové maso na fazolkách dušená kořenová zelenina vepřové plátky dušené plátky vepřové zelené fazolky a vepřové maso vepřové zelené fazolky dušené vepřové na zelenině vepřové plátky na na zelí veprove kostky na korenove zelenine
Suroviny: plátek vepřový, cibule, mrkev, petržel, celer, zelí hlávkové, fazolky zelené, kečup sladký, hořčice, sůl, pepř, olej, mouka hladká, voda
Vepřové plátky dušené v zelí, fazolkách a kořenové zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7WD1
17 názorů