Kapr po strašnicku
Suroviny
Porce: cca 2
Nutriční hodnoty
Energie | 770 kJ / 184 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,66 g |
Tuky | 2,18 g |
Vláknina | 5,22 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 34,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 11. 2011 23:56
Mňam, vypadá moc lahodně
9. 11. 2011 21:13
1974andrea:´u nás také se kapr moc nejí Andrejko, kvůli kostičkám,ale dělám tak i zatočenou vinnou klobásku a různé řízky z jiné ryby takto, to je moc dobré
9. 11. 2011 19:59
Krásná mňamka+10Kapříka já ráda
9. 11. 2011 19:48
1974andrea: určitě ano
9. 11. 2011 19:15
Kapr se moc často u nás nejí, ale určitě půjde použít i jiná rybka
9. 11. 2011 17:14
po Strašnicku, pravíš ale strašnicky teda nevypadá vypadá mňamósně
a krásné foto
a krásné foto
9. 11. 2011 17:11
spagetka: No, já ho taky dělala jen pro sebe, vždyť to je raz dva
BILKOVAI: Karas jo? No, toho zase nemám já. Tyhle menší kapříky-(mám i na Vánoce) jsme dostali na zahradě u dcery od jednoho místního chataře. Donesl kýbl kaprů a že nic nechce, tak jsme mu aspoň načepovali pivko
BILKOVAI: Karas jo? No, toho zase nemám já. Tyhle menší kapříky-(mám i na Vánoce) jsme dostali na zahradě u dcery od jednoho místního chataře. Donesl kýbl kaprů a že nic nechce, tak jsme mu aspoň načepovali pivko
9. 11. 2011 16:59
Tento recept znám a je to moc dobré.Když měl manžel dříve více času, tak byl věčně na rybách a já nevěděla, co s nima. To jsme potom jednou za čas udělali u nás rybí hody a pozvali přátele. Ách jo, kde jsou ty časy Teď se mi tam akorát v mrazáku třese karas Co se týče ryb a králíka, tak musím Jani bodovat...+1
9. 11. 2011 15:30
ach jo, že já jediná jím kapra.....
9. 11. 2011 15:29
Jani, pěkný a náš kapr je kapr, ty trénuješ na Vánoce a 5.bod
9. 11. 2011 14:48
Recept je prima i v názvu, žila jsem 18 let ve Strašnicích,tak si ho uložím na památku
9. 11. 2011 14:06
Simčo, sama jsem se divila, ale nepálilo to!! A není problém dát méně, suroviny jsou spíš orientační
9. 11. 2011 14:02
Kapra mám ráda,já bych teda bez pálivé papriky,nemám pálivé ráda,ale jinak receptík mne láká!!+1
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 52 minutami
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 2 hodinami
Slané řezy s nivou a sušenými rajčaty, inspirované řeckou pitou
Přidáno před 12 hodinami
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno 28. 4. 2024 08:57
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno 28. 4. 2024 08:42
Právě bylo uvařeno:
Banánové lívance
snejkee uvařil před 17 minutami
Rebarborový koláč
Radunka14 uvařila před 1 hodinou
Krkovice v domácím leču s bramboráčky
www.anka@ uvařila před 2 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Moanka uvařila před 4 hodinami
Polévka krémová z květákových listů
Edibara uvařila před 9 hodinami
Krémová žampionová polévka
Edibara uvařil před 9 hodinami
Kuře na rýži
uhor13 uvařila před 10 hodinami
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Tonja uvařila před 12 hodinami
Ořechový moučník
Lenca44 uvařila před 12 hodinami
Výborné kynuté těsto
KarelDvorsky uvařila před 15 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: kapr recepty jak připravit řízky z kapra příprava kapra před smažením kapr v citronové šťávě příprava kapra na vánoce kapr recepty na vánoce kapr top recepty příloha ke kaprovi kousky kapra top recepty kapr řízky z kapra kapr - co mám ráda recepty kapři co mám ráda recepty recept na kapra příprava řízků z kapra citronový kapr kapr po kapr recept kapr recept s klobásou top recepty,kapr
Suroviny: šťáva citronová, sůl, pepř, česnek, paprika sušená pálivá, paprika sušená sladká, mouka hladká, olej
Kapr po strašnicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N5G6
13 názorů