Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí na hradišťance a kapii

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min

90 min (90 min příprava)

27. 1. 2010 19:36

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 086 kJ / 977 kcal
Bílkoviny202,66 g
Tuky12,04 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 423 mg
Sodík 434 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy12,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dnes mě napadla Hradišťanka, kterou jsem měla doma a chuť omáčky je lahodně ostrá(nikoliv přehnaně pálivá), podávala jsem jako přílohu rýži, ale šly by i jiné, co kdo má rád.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

24. 10. 2010 16:20

Pajajo, to jsi mě opravdu potěšila, že jsi to ukuchtila a že vám chutnalo;-) My nemáme rádi moc ostrá jídla, tohle jsem chtěla vyzkoušet, jestli to bude ostré a ono to vyšlo tak jemně do ostra co můžeme a tak nám to chutnalo.

Pajaja

24. 10. 2010 15:10

Měli jsme výborný oběd. . . Lehce pikantní, díky feferonce v zeleninové směsi, udělali jsme si k tomu těstoviny, čínskou pomstu, že prý ne. Bibinko, určitě budu dělat častěji. :yes::-K

Pajaja

28. 6. 2010 20:22

Bibinko, to je nádhera! Posílám bodík, protože to musí být velká dobrota. . . :-p Vyzkouším, uložila jsem si. ;-):yes: +10

k.radulka k.radulka

28. 1. 2010 16:46

Moooc dobrý , já tak dělám vepřové :yes:

zizala zizala

27. 1. 2010 22:57

Ten recept, co je tam daný jako podobný, je vlastně skoro totožný...Bibi, opravdu máš zapotřebí právě tohle? Přece není takový problém použít vyhledávač:-S

Spuname

27. 1. 2010 22:51

Janko Remková, trošku přeháňka, ne:-/, :-( Ale vidím, že určitá parta lidí se rozplývá, sotva uvidí novou fotku, někdo i u názvu, ale většina to skutečně ohodnotí, až podle receptu uvaří a " vo tom to je".:yes: Už kvůli tomu, že se recepty díky tomu aspoň po určité době zase vrátí na přední stránky.... Samozřejmě proč nepochválit nový recept, který mě zaujme, ale někdy člověk žasne:-//

Betina

27. 1. 2010 22:50

:yes:mńam krásá:-p:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 1. 2010 22:14

Já vidím název a vlastně ještě ani ne fotku a už vím, že to bude od tebe, Bibi:-)):-)). Voníš na dálku, ať jdou nepřejícníci třeba do vrtule:-)):-)):yes::yes:

Radulinka6 Radulinka6

27. 1. 2010 22:02

Mňam,tak to je moje parketa,,podobné dělám s kuřetem,vyzkoušej,je to taky dobré.:yes:

pipre pipre

27. 1. 2010 21:49

S tou hradišťankou musí být šťáva i masíčko dobré a lehce pikantní. :yes:3.

maris maris

27. 1. 2010 20:04

Bibi, to znám a je to moc dobré, máš krásné fotečky - +:yes::-)

ivulinka ivulinka

27. 1. 2010 19:41

Tak šťávička má ale nádhernou barvičku, masíčko asi taky jedna báseň:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hradišťanka maso s hradišťankou maso na hradištance hovězí na kápiích omáčka z hradišťanky hradišťanka recept hradišťanka recepty kuře na hradištance hradišťanka omacka hradišťanka recept salát kuře na hradištance recepty s hradistankou hovězi s kápii hradišťanka salát pecene maso s hradistankou recept maso s hradistankou guláš z hradistanky hovězí maso na kapiích hovězí maso na hradišťance hovězí na kápii

Suroviny: maso hovězí, cibule, kapie červená, směs zeleninová hradišťanka, okurky sterilované, masox, mouka hladká, olej, sůl

TopRecepty.cz

Hovězí na hradišťance a kapii

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/D14A