Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Voňavé kapří překvapení

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

24. 12. 2009 16:02

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Kdysi jsem vaříval rybí polévku, v Rožnově teď vařím hrašanku a bylo mi líto vnitřnosti vyhodit. Takže jsem popustil uzdu své fantazie a tento výtvor nafotil a dovolil vložit. Suroviny jsou okleštěné o mlíčí a játru, které jsem použil v jiném receptu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 12. 2009 21:10

Jeníku jako vždy krásný recept. Z kapřích vnitřností znám jen polévku a tohle bych určitě vyzkoušela, ale letos nemám na to nic. To nemění nic na tom, že ty máš plus. A krásné Vánoce!;-)

LidaD

24. 12. 2009 16:22

To se mi libi, vymyslet, jak co zpracovat, aby se to vyuzilo a nevyhodilo se to. A vypada to bajecne. :yes: Preji krasne svatky a hodne stesti a dobrych receptu do roku 2010!!!! ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: prasklá žluč u kapra kapr prasklá žluč kapří vnitřnosti prasklá žluč prasklá žluč u ryby kapří žluč jak na prasklou žluč praskla rybi žluč žluč u kapra jak na prasklou žluč u kapra prasklá kapří žluč co s prasklou žlučí kapr žluč kapří vnitřnosti recept co s prasklou žlučí u kapra kapří polévka kapří vnitřnosti recepty prasklá žluč na kaprovi kapr a zluc žluč prasklá kapr

Suroviny: vnitřnosti kapří, slanina gazdovská, cibule, víno bílé, voda, citron, sůl, pepř bílý mletý, solamyl, rozmarýn, tymián, mateřídouška, koření pěti vůní, sirup javorový

TopRecepty.cz

Voňavé kapří překvapení

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BNjN