jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Halali - zelenina na svíčkovou omáčku

Halali - zelenina  na  svíčkovou omáčku
nahoru
Halali - zelenina  na  svíčkovou omáčku Halali - zelenina  na  svíčkovou omáčku
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Zavařeniny

Suroviny:

1 kg mrkve, 700 g celeru, 500 g petržele, 500 g cibule, 5 lžic soli, 6 lžic cukru, 7 lžic octa, 1 1/2 lžičky celého pepře, 1 lžička nového koření, 4 velké bobkové listy.

Postup přípravy receptu

Zeleninu nakrájíme nebo nahrubo nastrouháme, přidáme vše ostatní a dusíme doměkka. Podle potřeby můžeme přidat malé množství vody. Pak směs rozmixujeme, plníme do menších sklenic a sterilujeme 20 minut při 90°C. Mně se osvědčilo spíš zeleninu nastrouhat.
Vložila jsem tady recept s použitím Halali pod názvem Kuličky z mletého masa ve svíčkové omáčce.

Poznámka

Recept znám už dlouho, mám ho z Lidových receptů.

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
9 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení

Komentáře k receptu "Halali - zelenina na svíčkovou omáčku"

autor: Merylas
vloženo: 13.03.2014 21:28:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Alena Otrubová: Nejlepší svíčková je z čerstvé zeleniny. Halali jsem dělávala z přebytků zeleniny ze zahrádky a brala jsem to jako takový polotovar k rychlé přípravě jídla, když bylo málo času na vaření. Dá se použít s různým masem - hovězím, vepřovým i drůbežím.smajlik

autor: Alena Otrubová (neregistrovaný/á)
vloženo: 13.03.2014 21:09:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

K čemu je halali dobré? Je to pak lepší, než když se to udělá z čerstvé zeleniny? A použití je tedy jen do svíčkové?smajlik

vloženo: 05.03.2013 00:54:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

bjarkan:
9x370mlsmajlik
Právě jsem dozavařovalasmajlik

vloženo: 04.03.2013 23:25:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Koření nedávám vařit ve "vajíčku". Uvařím ho v trošce vody v mikrovlnce a použiji jen ten vývar.smajlikJe to rychlé a pohodlné.

autor: začátečník (neregistrovaný/á)
vloženo: 04.01.2013 18:51:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Hezký recept...halali si kupuji, ale ráda bych si to udělala doma...chci se jen zeptat...musí se to předtím vařit..nejde to jen zavařit? Děkuji

autor: stanik
vloženo: 20.10.2012 16:41:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

výborný recept, díky za něj

autor: Fišerka (neregistrovaný/á)
vloženo: 11.10.2012 23:47:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jdu to hned vyzkoušet!!! Těším se na výsledek smajlik pak vám písni holky!!!!

autor: mardosa
vloženo: 19.09.2012 11:46:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jo to je super,hledala jse tento recept,akorát si myslím,že se nemusí asi ani mixovat ne?Já to dávám jen do svíčkové,kterou stejně pak mixuji......ale to je muj názor smajliksmajliksmajliksmajlik
Určitě vyzkouším.....smajliksmajlik

autor: Merylas
vloženo: 24.11.2011 21:09:44   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

bjarkan: Nezlob se na mě, ale já to neodhadnu. Už jsem to nějaký čas nedělala a plnila jsem to do různě velikých sklenic, tak opravdu nevím, bohuželsmajliksmajlik

autor: bjarkan
vloženo: 23.11.2011 22:43:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Na kolik tohle množství vyjde zhruba sklenic? děkuji

autor: Merylas
vloženo: 21.02.2010 20:57:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mamta, děkujismajlik

autor: mamta
vloženo: 19.02.2010 09:56:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Moc děkuji za recept,kupované Halali není špatné ale tohle je super.Něco takového jsem hledala.Máte bodíksmajliksmajlik

autor: Kuchta-buchta (neregistrovaný/á)
vloženo: 30.09.2009 16:06:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Díky za recept. Už jsem to jednou zkoušela zavařit před 3 lety, jenže recept jsem kdesi založila.....a není. Znám, mám vyzkoušené a dělám z toho i majdu ke kuřecímu. To jen tak orestuju kuřecí kousky na másle, krátce podusím a přidám Halali a smetanu. Super rychlovka. Doporučuju!

autor: Blanka Netopilová (neregistrovaný/á)
vloženo: 14.02.2009 23:48:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dělám Halali podle tohoto receptu už 2 roky,začala jsem s jednou dávkou,vloni už to byly dávky 4 a to pro mou celou velkou rodinu.Nejoblíbenější je svíčková ze zejíce,kdy maso řádně prošpikuji a už nesolím.Po zalití sklenicí Halali a po 4 denním proležení v chladu je maso jedna báseň.Po upečení rozmixuji zeleninu,zaliji smetanou a většinou už ani nemusím zahušťovat.Halali je daleko lepší než kupované. smajlik

autor: cathleen
vloženo: 28.01.2009 09:56:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlikAha, tak to se omlouvám, mám ždibec jiný recept, kde se zelenina v menším množštví vody rozvaří....
Ale i tak je to fantastický polotovar a já od té doby, co halali zavařuju, vařím svíčkovou rádasmajlik

autor: Merylas
vloženo: 28.01.2009 09:47:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Taky používám na koření to vajíčko na čaj, ale tady se dusí jen ta zelenina bez tekutiny, tak tady by to nešlo smajlik

autor: spagetka
vloženo: 28.01.2009 09:27:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

já taky dávám veškeré koření do vajíčka na čaj - mám ho jen pro tento účel a určitě je to pohodlnější, než ho lovit v polevce nebo omáčce smajliksmajlik

autor: cathleen
vloženo: 28.01.2009 09:22:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Merylas, já koření vařím buď zavřené v kovovém "vajíčku" na výluh čaje nebo zavázané v kusu gázy. Nemusím pak nic hledatsmajlik

autor: Merylas
vloženo: 28.01.2009 00:16:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Amiro, koření co vidím, to vyberu, ale už jsem uvažovala, jestli neudělat z koření zvlášť vývar.

autor: Amira
vloženo: 25.01.2009 19:50:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Před rozmixováním předpokládám koření vyndat, že jo?

vloženo: 07.12.2008 15:59:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Merylas, tak se mi zdá, že nedávno tady byla diskuse o tom, co to je HALALI a já se tady tak koukám a vidím, že to byl asi k této zelenině můj první přízpěvek do těchto receptů. No a myslím, že se ptala vybusna, bavili jsme se myslím právě o svíčkové. Už se těším, jak si ji v létě udělám, až budu mít svou zeleninu ze zahrady.smajlik

autor: vybusna
vloženo: 17.09.2008 23:03:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

janka remkova ved ja ta poznam!!!!!smajlik

vloženo: 17.09.2008 23:01:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Merylas-tak já osobně jsem ho nikde nenašla a ještě jednou moooc děkuji!!!! Janasmajlik

autor: Merylas
vloženo: 17.09.2008 17:51:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jani, já uvažovala jestli tady recept přidat, mně připadá, že je všude a je známý. Tak jsem ráda, že jsem Ti pomohla smajlik A ahojky tady smajlik

vloženo: 16.09.2008 14:00:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahoj Terezko,teprve se rozkoukávám,ale vypadá to tady super.Zase tolik suprových receptů,jen se musím ještě zorientovat smajliksmajlik

autor: tejaja
vloženo: 15.09.2008 18:37:29   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahoj Janka, vitajsmajliksmajliksmajlik Rada ťa tu vidímsmajliksmajliksmajlik

autor: Jana Remková (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.09.2008 18:16:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Děkuji moc!!! Tak dlouho jsem ten recept někde hledala a nikde nenašla,až dnes mi někdo poradil,abych se tady mrkla a huráá je to tady!!smajlik


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

halali recept svíčková na smetaně a halali recept na halali svíčková z králíka s halali domácí halali svíčková z halali halali na svíčkovou omáčka z halali halali svíčková svíčková na smetaně recept z halali svíčková na halali recept halali halali zelenina halali zelenina na svíčkovou recept na svíčkovou svíčková z halalí recept svicková omacka halali svíčková na smetaně s halali recept falešná svíčková z halali co je halali recepty na svičkovou recept svíčková halali svickova s halali halali zelenina svíčková na smetaně halali sterilovaná zelenina halali svíčková omáčka s halali svíčková na smetaně recept halalí rychlá svíčková na smetaně recept s halali svíčková s halali zeleninou svíčková na smetaně z halali svíčková s halali recept svíčková halali domácí halali recept svíčková omáčka z halali svickova omacka svíčková na smetaně s halali recept na svickovou omacku halali recepty zelenina pod svíčkovou svickova omacka recept




Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
toprecepty.czToprecepty.cz toprecepty.skToprecepty.sk toppotraviny.czToppotraviny.cz topmoucniky.czTopmoucniky.cz topkonicek.czTopkonicek.cz