Kadlíkovo dušené hovězí
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 13 849 kJ / 3 310 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 180,64 g |
Tuky | 227,41 g |
Vláknina | 25,80 g |
Cholesterol | 504 mg |
Sodík | 4,40 g |
Sůl | 10,70 g |
Sacharidy | 48,28 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Vím, že je tu podobných receptů hodně, ale prostě jsem neodolal, no...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 2. 2012 22:34
+11
9. 2. 2012 15:53
Hovězí nadivoko s houbami,mńamka. Jen bych maso po vyndání z vína neoplachovala ,jen osušila .No co už,stalo se. Hříbky mám v mrazáku,ale nejsou v sádle.To je ale zase v pohotovosti v lednici,skoro vždy.Jo ten paskvil,dobře ho znám a je to teda síla.Nekupuju ho už,spíš si připlatím za Iberijský špek a nebo Gazdovskou slaninu,z marketů.U řezníka lze vybrat ale daleko líp.Jo blíží se čas,kdy budem nejenom zavařovat maso ,ale i udit,abychom si pochutnali a jedli kvalitu a při tom cenově nevykrváceli. Ta příloha je zajímavá.
9. 2. 2012 15:40
Chválím,hned by si dala porcičku!
9. 2. 2012 12:11
Di: díky za ten tip se špikováním!!! To zatuhnutí v mražáku.. A s hříbečkama taky už šátrám v železných rezervách, loňská sezona byla katastrofa!!!
9. 2. 2012 12:10
Di:Hříbky mají momentálně v akci v Albertu - mražené a i sterilované, no u nás už zmizely
Já mám v oblibě spíš Vahalovu slaninu než anglickou. jinak to vypadá dobře
Já mám v oblibě spíš Vahalovu slaninu než anglickou. jinak to vypadá dobře
9. 2. 2012 12:00
mňam
9. 2. 2012 11:59
Kadliku, vypadá to dobře, hned bych se do toho pustila, jenže kde vzít ty hříbky? Snad poslat po vzoru zlé Holeny do lesa nějakou hodnou Marušku... Příště kupte na špikování raději klasický špek, nakrájejte jej na hranolky, na jedné straně trochu užší až do špičky, a dejte je na chvíli do mrazáku. Uvidíte, jak dobře se Vám bude špikovat.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 10 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 10 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 17 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Šunkofleky
Grecmanova uvařila před 19 minutami
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 4 hodinami
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 5 hodinami
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 5 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 5 hodinami
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 6 hodinami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 6 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 8 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 8 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Šlehaná feta je skvělý dip k čerstvé zelenině nebo ke krekrům. Snadno se připravuje a božsky chutná
Velmi sváteční a sytá polévka kaldoun dá poměrně dost práce, ale její přípravu si můžeme rozložit na dva dny
Kalendář vánočního pečení: Co si naplánovat na druhý adventní týden
Další recepty
Tématické fráze: iberijský špek co je iberijský špek dušené hovězí iberijské sádlo iberijský špek recept iberijske hovezi dušené hovězí recept co to je iberijský špek hovezí dusené špek iberijský recept iberijský špek kadlikovo recepty hovězí čína v parním hrnci tiberieské sádlo dušené hovězí s hříbky recepty na iberijsky spek dusene hribky uzený iberijský špek recept hovězí plátek na hříbkách, dušená rýže recept na iberijský špek
Suroviny: hovězí zadní, slanina anglická, cibule, víno červené, vývar, houba hřib, bobkový list, koření nové koření, jalovčinky, pepř celý, tymián, sůl, česnek, rýže předvařená, čočka, mražený hrášek s mrkví
Kadlíkovo dušené hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jLYz
7 názorů