Krůtí bylinkové závitky v papiňáku
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 3 436 kJ / 821 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,55 g |
Tuky | 43,32 g |
Vláknina | 7,42 g |
Cholesterol | 189 mg |
Sodík | 671 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 14,78 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Hotová šťáva má velice příjemnou pikantní chuť a krůtí maso je díky máslu nevysušené a křehoučké. Zahušťovat moukou není třeba, rozmixováním se šťáva hezky zahustí sama. Pokud nemáme papiňák, můžeme připravit i v obyčejném kastrolu. Postup přípravy je stejný, jen po zatažení závitků podlijeme horkou vodou tak, aby maso bylo do necelé poloviny ponořené a během dušení, které se protáhne cca o 20 minut, horkou tekutinu po troškách doplňujeme.
Příprava je velice snadná a snad moje dnešní improvizace příjde někomu vhod.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 3. 2012 18:59
Aničko, moc pěkný a jemný recept, navíc krůtí maso ze stehen máme moc rádi, je to lahůdka Máš 7.bod
20. 3. 2012 18:56
kouzelné pláty
20. 3. 2012 18:56
Závitky vypadají moc pěkně Papiňák taky často používám, ale ne na drůbeží maso
20. 3. 2012 18:55
luxusní zámotky foto taktéž
20. 3. 2012 18:52
Aničko,závitky se Ti moc a moc povedly,taky se hlásím na stravu
20. 3. 2012 18:51
...ty nejsi princezna... Ty jsi papiňáková královna
20. 3. 2012 18:50
Ani, ty papiňák přímo miluješ co? Krůtí bych udělala v normálním kastrolu, ale líbí se mi to
20. 3. 2012 18:49
Aničko, já se vážně přihlásím na stravu! Nebo aspoň do školy vaření s papiňákem Já ho až tak moc často nepoužívám, spíš jenom na hovězí a na nepoddajný plecko, ale asi začnu častěji
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 8 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 13 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 15 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Právě bylo uvařeno:
Kiwi řezy - jemné a osvěžující
Veralev uvařila před 37 minutami
Zapečená tarhoňa
Markeeta uvařil před 1 hodinou
Vepřové maso na česneku
Jitule82 uvařila před 1 hodinou
Snadnější varianta výborného medovníku na velký plech
Adlla uvařila před 2 hodinami
Sušenky s arašídovým máslem a čokoládou
@lucivydrova uvařila před 3 hodinami
Sójové kostky a la Katův šleh
Kristian uvařila před 4 hodinami
Ananasové řezy s mascarpone
Sendo uvařila před 4 hodinami
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 4 hodinami
Zelný salát s červenou čočkou
Zizalinka uvařila před 6 hodinami
Quiche se špenátem a brokolicí
Denny2711 uvařila před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: krůtí maso v papiňáku krůtí prsa v papináku krutí zavitky zavařování krůtího masa krůtí plátky v papinaku bylinky na krůtí maso chvilka pro tebe recepty na krůtí maso zavařování hotových jídel v papińáku krůtí závitky s bylinkami zavařujeme krůtí maso kruti stehenni zavitek krutí plátky s bylinkami jidla z papinaku hovězí krk závitky jak dlouho se vaří krůtí maso kruti stehenni maso v tlakovem hrnci stehenní kruti řízky s bylinkami krůtí maso v tlakovém hrnci krůtí guláš v papinaku krůtí závitky nejlepší recept
Suroviny: stehno krůtí, slanina anglická, slanina anglická vcelku, cibule, zázvor čerstvý, bujón slepičí, sůl, pepř mletý, petrželka zelená, máslo, petrželka, rozmarýn
Krůtí bylinkové závitky v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZpK6
38 názorů