Francouzská bylinková polévka
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 385 kJ / 92 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,47 g |
Tuky | 0,08 g |
Vláknina | 3,08 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je z knihy Špalíček receptů.
Myslím, že v této polévce bude velmi dobrý i čerstvý kopr, příště ho přidám.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 6. 2012 10:15
29. 6. 2012 01:52
Hezky připravená polévečka+11
28. 6. 2012 19:10
28. 6. 2012 19:03
28. 6. 2012 17:49
28. 6. 2012 16:40
28. 6. 2012 15:57
28. 6. 2012 15:24
28. 6. 2012 12:09
28. 6. 2012 11:29
28. 6. 2012 11:21
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 29 minutami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 1 hodinou
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 14 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 16 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 18 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Slané sýrové sušenky
okolobas uvařila před 31 minutami
Kachní játra na zázvoru
kokronilla uvařila před 1 hodinou
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 12 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 12 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pomalu dušená kližka s česnekem, libečkem a majoránkou: Výraznou chuť masa zajistí správný postup přidávání ingrediencí
Bufetový pochoutkový salát podle Ostravského gastrošefa: Recept z roku 1976 skvěle funguje dodnes
Jaké maso použít do francouzských brambor a jak ho správně připravit? Vyzkoušejte to s námi
Další recepty
Tématické fráze: francouzská polévka francouzská polévka recept francouzská cibulka bylinkova polevka bílá polévka s francouzskou zeleninou bylinkova zdrava zelena polevka francouzská celerová polévka polévka ze salátové okurky nocky do francouzske polevky francouzské recepty francouzská bílá polévka bylinková palačinka do polévky kremova bylinkova polevka francouzska cibulda francouskà cibulka zeleniniva polevka s bylinkovo vajecnou jiskou francouzská jarni polévka francouzská cibulka recept francouzské vařené maso v polévce francouzská jarni polévka recept
Suroviny: okurka salátová, brambory, cibule šalotka, mangold, šťovík, petrželka, list celerový, cibulka jarní, česnek, máslo, vývar zeleninový, smetana zakysaná, sůl, pepř
Francouzská bylinková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2Ar
11 názorů