Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jarní polévka

Hodnocení receptu je 4,5 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

27. 4. 2008 17:02

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie442 kJ / 106 kcal
Bílkoviny8,68 g
Tuky7,56 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 99 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy0,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zeleninu můžete dát skoro jakoukoli, kterou do polévek dáváte. Záleží to už na Vaší chuťi:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

30. 4. 2008 10:59

Krupicové halušky do polievky robím tak, že zmiešam žĺtok s krupicou, lyžičkou oleja a snehom z bielku. Sú potom jemnejšie.

janatka janatka

29. 4. 2008 23:51

Dělám stejné nočky do polévky máme to rádi.

Merylas Merylas (moderátorka)

27. 4. 2008 19:12

Dělám podobně, jen trošku zahustím jíškou z mouky a Ramy, přidám trochu krupice a před dohotovením nechám srazit rozkvedlané vajíčko.Pokud dávám houby, tak podušené žampióny.Příště budu dělat nočky :-)) Polévka má název Jarní a z rané zeleniny je opravdu nejlepší.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jarní zeleninová polévka jarní polívka jarní zeleninová polévka recept polévka z jarních cibulek recept polévka z jarní cibulky kapání do polívky polevka z jarni zeleniny jarní cibulka jarní cibulka recept cibulková polévka kapání do polévky z krupice jarní cibulka recepty polívka s kapaním kedlub polivka z jarni cibulky kapání do polívky recept jarní recepty kapání z krupice jarnipolevky recept na polévku z jarní cibulky

Suroviny: mrkev, kedlubna, petržel, cibulka jarní, houby sušené, voda, sůl, pepř, vegeta, vejce, krupice

TopRecepty.cz

Jarní polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3W4