Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cukety, papriky a masové koule v rajské omáčce se smetanou v PH

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 240 min Doba přípravy: 240 min

240 min (240 min příprava)

22. 8. 2012 12:43

Suroviny

Porce: 4-6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 310 kJ / 1 508 kcal
Bílkoviny120,74 g
Tuky75,96 g
Vláknina18,57 g
Cholesterol 734 mg
Sodík 448 mg
Sůl0,86 g
Sacharidy80,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Poprvé jsem celá zvědavá vařila v novém PH, tak jsem si vybrala takový recept a byla jsem nadšená, spokojená a móc jsme si pochutnali tak, že jsme si přidali obá! Příloha byly kolínka a knedlíky-kdo co chtěl.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

22. 8. 2012 18:22

Bibinka: asi to na mleté stačilo, ale až budeš pomalit maso, musíš delší dobu, jak píše chocolate.;-):-)

chocolate chocolate

22. 8. 2012 18:17

Bibinka:Bibi, na low se pomalí min 6 hod pokud děláš kuřecí kousky bez kosti, 8-10 hod pokud děláš vepřové či hovězí nebo vývar.Na high je doba pomalení cca 4 hodinky.
Ale ani já si toho nevšimla v rcp:-8.

Bibinka Bibinka

22. 8. 2012 18:14

maris: Maris, to není překlep, tak jsem to dělala-na LOW je to ještě levnější a čas jsem si nastavila já sama, po 4 hodinách vzhledem k mletému masu jsem PH ukončila a nemělo to chybu. Bylo to poprvé o jsem ho použila, tak musím vychytávat a vařit taky na noc.....;-)

Severinka Severinka

22. 8. 2012 17:58

yanull:no vidíš, tak příště zkusím polohrubou;-);-)a vše najednou jsem dala proto, protože kámoš makal v noci:-D:-D:-D

magdalenka magdalenka

22. 8. 2012 17:54

maris: mňa to isté napadlo, že ide o "preklep", zámenu high a low...

maris maris

22. 8. 2012 17:31

Bibinka: Bibi, jsem trochu zmatená - já na LOW pomalím 8-10 hodin / většinou přes noc /a 3-4 hodiny je to na HIGH. Ale mám jiný PH, tak to bude asi tím. :-)

chocolate chocolate

22. 8. 2012 16:52

yanull:Jani, přesně tak to dělávala moje jihočeská babička u běžného zahušťování, namočila si polohrubou mouku, i jíšku dělávala z polohrubé.
Na Moravě jsem to nikdy neviděla, naopak se mi všichni diví;-).

yanull yanull

22. 8. 2012 16:48

Severinka:Sevi, já dávám mouku až později, ale hned jak nakrmím PH, tak si ji namočím v misce. PH pomalí, mouka bobtná, osvědčila se mi velmi polohrubá výběrová, výsledek je výborný, nikdy žádné hrudky a zahuštěno dokonale, tak jak má být, v polohrubé obaluji i žampiony, cukety, ryby, maso, přijde mi, že to jde lépe než s hladkou a nenaplácá se té mouky na to tolik :-p:-)

Bibinka Bibinka

22. 8. 2012 16:40

Severinka:jj, to jsem taky četla a ta kuchařka tam taky byla, ale byla jsem zvědavá jak to funguje, když se to otevře při vaření;-)

Otíku, proto jsem udělala po dvou koulích, 2 cuket a 2 paprik. Můj manžel ty obaly také nemusí, tak má koule.....:-D

Colombo65 Colombo65

22. 8. 2012 16:27

Mňam.:yes: Já dávám přednost masu v paprice a zbytek rodiny bez tedy jen masové koule. Mohl bych to 3 x do měsíce, ale do mletého masa dávám uvařenou rýži a někdy i v poměru 1:1. Tisíc lidí 1000 chutí ;-)

Severinka Severinka

22. 8. 2012 16:22

No vidíš Bibi a už jsi taky chycená drápkem, tak jako všichni co máme pomaláč;-);-)já jsem k němu dostala i tištěnou kuchařku a tam jsem vyčetla, že když se dělá nějaká omajda, tak se přímo dá i mouka a po uvaření je to už tak akorát;-);-)2-3 lžíce hl. mouky a 2 deci tekutiny;-);-)

chocolate chocolate

22. 8. 2012 16:14

Bibinka:A počkej až založíš na vývar, ten je z PH vůbec nejlepší;-).

Bibinka Bibinka

22. 8. 2012 16:08

chocolate:jsem nadšená-to je úplně jiná a lepší chuť:yes: Já jsem ti ty 4 hodiny byla jak malý dítě:-Djak jsem se těšila na výsledek a ten předčil to, co jsem jen tušila;-):yes:

chocolate chocolate

22. 8. 2012 16:01

Bibinka::-Dkdybys jen tušila, kolikrát já doplňuji suroviny...
A co PH, spokojenost, viď?

Bibinka Bibinka

22. 8. 2012 15:59

chocolate: Chocolate, já ti musím poděkovat, že jsi to o tom bobkáči nasala, já na něj zapomněla;-)tak je doplněn-byly 3 a jeden je dokonce na fotce na těstovinách;-):-D

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: cuketová omáčka se smetanou masové koule v rajské rajská omáčka se smetanou co k rajské omáčce masové koule s ryži masové koule do rajské masové koule v omačce koule v rajské rajská omáčka z rajčatového džusu cuketové koule masové koule k rajské cukety a papriky ph papriky papriky v rajské koule do rajské rajská omáčka a masové koule rajská omáčka s plněnými paprikami plněné papriky v pomalém hrnci co k rajské recept rajská omáčka s plněníma paprikou

Suroviny: maso vepřové mleté, cuketa, lusk paprikový, cibule, česnek, sůl, bazalka čerstvá, pepř, vejce, pažitka, strouhanka, smetana, protlak rajčatový, džus rajský, cibule, česnek, koření hřebíček, skořice, tymián, pepř, bobkový list, mouka hladká, šťáva citronová, smetana ke šlehání

TopRecepty.cz

Cukety, papriky a masové koule v rajské omáčce se smetanou v PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MNMR