Hovězí na pomeranči a citronovém pepři v papiňáku
Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Energie | 3 365 kJ / 804 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,30 g |
Tuky | 37,91 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 2,01 g |
Sůl | 4,70 g |
Sacharidy | 2,47 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nejsem expert na steaky, což mě velice mrzí. Doufám,že se jednou k někomu, kdo je bezvadně umí“nasáčkuju“na ochutnávku. Protože jsem měla ale opravdu nádherný kousek masa z mladého kusu a bála jsem se,že to pokazím, tak jsem zaexperimentovala se surovinami i přípravou a nelituji. Maso bylo v lednici naložené 2dny, pomerančová kůra nezhořkla a nebylo to vůbec na škodu. Pěkně osmahnuté na másle chytilo krásnou barvičku a poté dodělané v alobalu v papiňáku bylo měkounké a na řezu slabě narůžovělé.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 2. 2013 20:35
Teda Aničko, ty Vaše recepty, nechcete mě vzít na stravu? Hlásím se do řady. Opravdu krásné a jistě chutné. Moc nehodnotím recepty beze vyzkoušení, ale tady musím dát předem
20. 2. 2013 20:33
Teda Aničko Já smekám, něco takového vytvořit v papiňáku Úžasné
20. 2. 2013 20:29
Ani, já stejky taky neumím, přitom je miluju. dělám podle manžela.. a... nic... Myslím, že tohle je sázka na jistotu
20. 2. 2013 20:28
Vyzerá to dokonale...
20. 2. 2013 20:25
... tak to "čučím", steak z papiňáku to je nápad
Asi bude hodně rejpalů, že jsi maso "zabila", ale jak se říká všechno se má vyzkoušet
A navíc, když je to dobrý tak není co řešit a navíc citronový pepř je záruka chuti
Asi bude hodně rejpalů, že jsi maso "zabila", ale jak se říká všechno se má vyzkoušet
A navíc, když je to dobrý tak není co řešit a navíc citronový pepř je záruka chuti
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Naložené ředkvičky
Přidáno před 3 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno před 16 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Právě bylo uvařeno:
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 33 minutami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 47 minutami
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 4 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 5 hodinami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 7 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
asset01@seznam.cz uvařila před 7 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 8 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 10 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 10 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: hovězí na pomerančích jak dlouho dělat hovězí v papiňáku hovezi kyta v papinaku steak v papináku maso na citronovém pepři nalozeni masa do citronove a pomerancove stavy hovězí maso s pomeranci v steak na pomerancich hovězí na pomeranči hovězí maso na pomerančích hovězí maso s pepřem alobalu jak otevřít mlýnek kotányi hovezí steak v papinaku steak z papinaku recept hovezi na pomerancich hovezi steaky v tlakaci hovězí plátky na na pomerančích hovezi z papinaku recepty steak v v papiňáku hovězí kyta na pepři
Suroviny: kýta hovězí, pepř citronový, olej olivový, pomeranče, máslo, pomeranče, omáčka sojová, sůl, alobal
Hovězí na pomeranči a citronovém pepři v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l6nM
35 názorů