Jahůdka s mátou a červeným vínem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 547 kJ / 848 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,86 g |
Tuky | 6,11 g |
Vláknina | 42,06 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 27 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 130,80 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 6. 2013 13:02
11. 6. 2013 12:34
8. 6. 2013 09:56
7. 6. 2013 20:30
7. 6. 2013 17:11
7. 6. 2013 10:12
Petra: ano jako marmeláda, ale je s tímhle vínem vynikající i jako přísada do omáček, do marinád k masu, pokud máte rádi maso "nasladko". Navíc se to dá ještě i přiostřit třeba chilli, pepřem nebo tabascem, apod.
A k druhému dotazu: pokud jsou pořádně vyčištěné, vypařené sklenice i víčka, pořádně po naplnění zavřené, tak vydržej tak dlouho, dokud se to nesní.
Ale pro jistotu si tam každý může přisypat trochu konzervantu.
Tady z toho množství mám 3 malé skleničky od přesnídávky a 2 velké zavařovačky.
7. 6. 2013 09:54
7. 6. 2013 08:02
7. 6. 2013 07:52
varilamyskakasicku: Ivo, ne z mé zahrádky rozhodně ne, ale už 3.rokem k nám jezdí z Moravy, prakicky pod panelák lidi z Moravy, přesně - maminka s dcerou (tatínek prý maká na farmě a holky se staraj o byznys ). Kilo tu letos stojí 60,-,
Ale je to fakt kvalitní a čerstvý sběr. Kupuju 2 kg a jestli byly tak 3 nahnilé, tak to je vše . Dnes jdu pro další várku
7. 6. 2013 07:41
7. 6. 2013 06:50
7. 6. 2013 03:05
6. 6. 2013 23:42
6. 6. 2013 23:31
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 2 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 3 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 14 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 17 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rýžový nákyp
betkav uvařil před 9 minutami
Křehký mřížkový koláč
faluska uvařila před 29 minutami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Valis uvařila před 37 minutami
Slepice na paprice
Japin uvařila před 37 minutami
Tarhoňa se zelím a uzeným masem
Ana_Kreb uvařila před 39 minutami
Domácí chleba z trouby
alka.f uvařila před 53 minutami
Karbanátek se sýrem
Parkmanova uvařil před 54 minutami
Drobenkový koláč s jablky
Aneleh81 uvařila před 57 minutami
Jemné domácí houskové knedlíky
Mishuu uvařila před 1 hodinou
Rybí filé s chřestem
topsysel uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Dubnové mrazy poškodily letošní úrodu. Švestek, meruněk i třešní bude méně a ovoce podraží, říká odborník
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak využít jednozrnku? Prastarý druh pšenice má měkká a lehce křupavá zrna, nahradí rýži v rizotu i těstoviny v polévce
Další recepty
Tématické fráze: jahodovy džem s červeným vínem jahodová marmeláda s červeným vínem recepty s mátou marmeláda s červeným vínem jahody s vínem jahody z červeným vínem džem z jahod s červeným vínem jahodový džem s mátou a chilli recept jahodový džem s mátou sorbet z jahod a červeného vína jahody s chilli recept červené víno z jahodama jahodový džem s mátou a chilli recept jahodova mrmelada s cervenym vinem konzervant dr. oetkera marmelada s matou recepty jahody s mátou marmeláda jahody s cervenym vinem
Suroviny: jahody, cukr želírovací, víno červené, máta čerstvá, pomeranče, limetka, konzervační přípravek
Jahůdka s mátou a červeným vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nm04
14 názorů