Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 690 kJ / 1 838 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 335,20 g |
Tuky | 54,83 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 788 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 2,86 g |
Sacharidy | 0,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Parmazánová prsíčka v pršutu s rajčatovým salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0pq5
Moje poznámka
Parmazánová prsíčka v pršutu s rajčatovým salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0pq5
Nejnovější recepty
Hruškový špaldový perník
Přidáno před 6 hodinami
Knedlíky se slaninou a houbami
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí prsa na paprice s barevnými paprikami
Přidáno před 9 hodinami
Polévka z pečené mrkve
Přidáno před 9 hodinami
Dušené vepřové nudličky a plátky mrkve
Přidáno před 9 hodinami
Salsiccia v rajčatové omáčce s krátkými penne
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čertovy houby
Sahula před 1 hodinou
Masové kuličky v rajské omáčce
Vierunkaa před 1 hodinou
Nejrychlejší hřibová omáčka
Sahula před 1 hodinou
Omáčka ze sušených hříbků
Sahula před 1 hodinou
Houbová omáčka na kysané smetaně
Sahula před 1 hodinou
Domácí kečup
Rosnicka710 před 2 hodinami
Vepřové výpečky II
Darwin před 3 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
amalie.rokosova před 4 hodinami
Žampiony plněné vepřovým mozečkem
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
andrianakovtko před 4 hodinami
Tématické fráze:
recepty z pršutu,
parmazánova omacka,
kuřecí v pršutu,
kuře v pršutu,
krůtí prsíčka recepty,
pokrmy z pršutu,
recepty s pršutu,
recepty z pršuta,
parmezanova kase,
recept z pršutu,
recept na parmazánová miska,
recepty kuřecí maso a pršut,
parmazánová,
kuřecí plátky v pršutu,
recepty s prsuta,
top recepty prsut,
přírodní kuřecí prsíčka recepty,
jidla z prsutu,
parmetzanova omacka,
co z prsutu
Suroviny:
prsa kuřecí,
parmazán,
pršut,
olej olivový,
sůl,
pepř,
bylinky
Komentáře (21)