Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Perníčky - jiné už nedělám

Perníčky jsou spolu s lineckým nejčastějším a nejoblíbenějším druhem cukroví, které pečeme na Vánoce. Tvary, které vykrajujeme z medového těsta plného koření, dávají zpravidla najevo, že je zima a blíží se Ježíšek.

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 8. 2014 15:29

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie19 247 kJ / 4 600 kcal
Bílkoviny125,33 g
Tuky87,58 g
Vláknina22,80 g
Cholesterol 1,42 g
Sodík 644 mg
Sůl1,31 g
Sacharidy816,28 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Zacharova

11. 8. 2014 11:38

Přidávám odkaz na královskou glazuru...http://www.dekordort.cz/category/suroviny-a-dekora...

ivulinka ivulinka

11. 8. 2014 11:25

Tyto perníčky zkrátka pochválit musím, to je něco tak nádherného, že u nás by byla velká škoda do toho kousnout. Máš zlaté ruce, závidím ti je, já je nemám a tak ti za to posílám aspoň bodíka a velikánskou pochvalu:-K
Takových cukrářek tu máme málo;-)

sikulka7

11. 8. 2014 11:18

Úžasné, perfektní recept a precizní zdobení. Dávám bodík a mám prosbu - kde se dá koupit polotovat královské glazury? Určitě vyzkouším, s vnoučkama si pohrajeme.:-O:yes::yes::yes:

scofiq

11. 8. 2014 11:00

velká pochvala a poklona za tvoji šikovnost!!! prostě ÚŽASNÝ - já na tohle nemám vlohy ani trpělivost
..recpt ani fotky nemají chybu - posílám bod :-)

Zacharova

11. 8. 2014 08:39

Dobrý den všem a děkuji za komentáře a hodnocení.Co se týče královské glazury návod na ni nemám je to koupený suchý polotovar který se pouze vyšlehá s vodou el.šlehačem,krásně se sní pracuje,žádné ucpávání kornoutku-dříve jsem používala cukr+bílek-vzhledem k množství perníčků které jsou do kostela na vánoční stromečky to ale nebylo v mích silách-neustálé prosévání cukru.A co se týče kornoutku tak si ho dělám z tlačenkového střeva které svařím úhlopříčně na svářečce na sáčky.

Teri77

11. 8. 2014 08:36

Prostě nádhera :yes:

jojaart

11. 8. 2014 08:28

Su viac,ako nadherne.Ja by som tiez prijala navod na tu kralovsku glazuru.

Svetlana Svetlana

10. 8. 2014 23:24

...nádhera...:-K:-K:yes::yes::yes:

pipre pipre

10. 8. 2014 18:05

Krásné:yes:+

Coleta

10. 8. 2014 16:49

Máte zlaté ruce, nesmírně krásná a inspirativní práce.Mohla by jste, prosím, uveřejnit i recept na polevu a typ do čeho plníte (mikroten, papírový sáček), děkuji.http://www.toprecepty.cz

danielle72 danielle72

10. 8. 2014 15:42

Moc krásné a spousta práce za tím vším, smekám:yes::yes:. Ano, i mně se líbí jak recept, tak fotky :-K:-K

spagetka spagetka

10. 8. 2014 15:39

Fotky jsou fakt nádherné, popis přípravy suprový. Upoutaly mne fotky, přečetla si recept, obojí dokonalé- já bych to jako ty na fotečkách neuměla. Pro neregi rejpaly - takto je to výstižné, co se hodnotí?
:-p:-p:yes::yes:

Koubkova Koubkova

10. 8. 2014 15:33

:-K:-K:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: královská poleva na perníčky kostel z perníku perníčky z omegy pravé norimberské perníčky glazura na perníčky perníčky recept pernicky omega tmavé perníčky dekordort.cz pernicky tmavý jak namalovat perníčky tlusté perníčky královská glazura na perníčky recept dekordort perníčky 2014 prave pernicky recept královská glazura recept youtube perníčky barvy na perníčky youtube perníková chaloupka postup

Suroviny: mouka hladká, cukr moučkový, vejce, med, omega, skořice, koření do perníku, soda jedlá, perníčky, vejce

TopRecepty.cz

Perníčky - jiné už nedělám

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PpAl