Krémy do dortů
Základem skvělého dortu či jiného dezertu, který si žádá náplň, je kvalitní krém. Jestliže neznáte žádný ověřený recept, jenž by skvěle doplnil váš moučník, pak se nechte inspirovat některým z našich předpisů. Nebojte se experimentovat a vyzkoušet je všechny.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 69 790 kJ / 16 680 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 156,44 g |
Tuky | 1 201,22 g |
Vláknina | 33,78 g |
Cholesterol | 4,16 g |
Sodík | 1,42 g |
Sůl | 3,31 g |
Sacharidy | 1 273,22 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Toto jsou základní předpisy. Pokud hledáte další, dejte vědět.
Krémy do odpalovaného těsta:
www.toprecepty.cz/recept/42500-kremy-do-odp...
Náplně do buchet a závinů:
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 10. 2023 20:38
opravdu skvěle sepsané postupy na krémy ukládám pro brzké, nejen vánoční, pečení
17. 4. 2021 11:09
Ahojky, chci moc poděkovat za krásně popsané postupy!! Vždy jsem hledala a málokdo to má tak parádně, jednoduše a srozumitelně popsané.
Úžasné
Úžasné
27. 3. 2021 10:38
Lenka.karhanova: Lenko, do krémů se dělá pudink hustý, čili méně vody než při běžném použití.
27. 3. 2021 10:28
Misa: ahoj, chtěla bych se zeptat dělám poprvé ten čokoládový. A jak tam je udělat kaši z pudingu tak normálně že dvou sáčku se dává litr mléka ale tady je jen 2 sáčky a 600 mléka mám to tak udělat . Jen jsem zmatena. Děkuju za odpověď . Lenka
27. 3. 2021 10:27
Misa:
11. 11. 2020 20:16
Zdravím, muzu se zeptat jestli s timto krémem jde obtírat cely dort nebo je to vyloženě náplň do dortu? Děkuju
2. 12. 2017 08:59
Včera jsem dělala čokoladový krém, měla jsem strach ,aby se při zašlehávání čokolady nesrazil,ale super. a opravdu jedlý. Díky a zakládám .
25. 5. 2017 11:04
výroba dortu pro voučka.
26. 8. 2016 21:06
casino: jj děkuju opravdu to začalo tuhnout sice asi až po 2 hodinách ale už to je v pořádku. Příště to vyzkouším tak jako vy děkuji
26. 8. 2016 19:31
Dana:
No, bych se divil, kdyby máslo tou rozehřátou čokoládou nezřidlo..., ale pokud jste nic nezvojtila, tak by to mohlo po vychlazení zhoustnout
(já vařím pudink (nebo moučnou kaši) společně s čokoládou a cukrem)
No, bych se divil, kdyby máslo tou rozehřátou čokoládou nezřidlo..., ale pokud jste nic nezvojtila, tak by to mohlo po vychlazení zhoustnout
(já vařím pudink (nebo moučnou kaši) společně s čokoládou a cukrem)
26. 8. 2016 16:46
Super recepty díky jen holky poraďte když jsem dělala ten čokoládový je poměrně řídký pomůže když přidám máslo? jsem začátečník díky předem
2. 6. 2016 11:09
Nikol Kudrnáová: já dávám pod fondán vždy tenkou vrstvu krému, jde pak lépe vyhladit. Dort s krémem dejte na hodinku vychladnout do ledničky a pak dejte fondán. Vanilkovým krémem myslíte výše uvedený základní máslový?
Nevidím problém. I když dělám krém s jinou chutí, chuť fondánu ani tvar to nezkazí.
Pro pobavení: pouze jednou jsem si naběhla a dala do kokosového strouhaný kokos, přičemž s těmi kousky bych fondán nikdy nevyhladila.
Nevidím problém. I když dělám krém s jinou chutí, chuť fondánu ani tvar to nezkazí.
Pro pobavení: pouze jednou jsem si naběhla a dala do kokosového strouhaný kokos, přičemž s těmi kousky bych fondán nikdy nevyhladila.
2. 6. 2016 10:50
Dobrý den, můžu dát vanilkový krém pod fondán a nezničím ho? Děkuji N.K.
14. 3. 2016 13:09
Lenka: zkušenost s tím zatím špatnou nemám. Jen počítejte, že krém je nadýchanější, tudíž vyhlazování potahu musí být opatrnější. (Nejjednodušeji řečeno: nelepí - klouže). Vyvarovala bych se složitěji tvarovaným dortům. Jinak v pohodě.
14. 3. 2016 12:34
Myslite, ze se da pouzit parizsky krem i na potahovany dort, ktery budu potahovat K2? Diky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 11 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 11 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 23 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 1 hodinou
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 1 hodinou
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 1 hodinou
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 3 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 3 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 4 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 4 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 4 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 5 hodinami
Cikánský řízek
eliskac uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Připravujete pudinkový krém a potřebujete pudink bez škraloupu? Poradíme tři způsoby, jak získat hladký povrch
Jak připravit cukrový rozvar. Je to snadné a rychlé. Videonávod poradí
Jak využít zbylé cukroví? Dejte ho do poháru, vyrobte z něj křupavou posypku, nebo upečte skvělý dort cukrovník
Další recepty
Tématické fráze: krémy do dortů krém do dortů krém na dort dortový krém dortove kremy krémy na dorty náplně a krémy do dortů krém na dort recept pudinkový krém na dort krémy a dortové náplně recepty kremy na dort náplně a krémy do dortů recepty pudinkový krém do dortů dorty od mamy náplň do dortu krém do dortu recepty recepty na krémy do dortů maslovy krem na dort náplně do dortů čokoládový dortový krém
Suroviny: pudink vanilkový, mléko, máslo, cukr moučkový, cukr vanilkový, tresť rumová, mléko, pudink čokoládový, máslo, čokoláda na vaření, cukr moučkový, mléko, ořechy mleté, rum, med, cukr krupice, vejce, máslo, mléko, žloutek, pudink vanilkový, kokos strouhaný, máslo, cukr moučkový, smetana ke šlehání, čokoláda na vaření, cukr moučkový, máslo, pudink vanilkový, mléko, máslo, cukr moučkový, cukr vanilkový, tresť rumová, káva černá, pudink vanilkový, mléko, máslo, cukr moučkový, cukr vanilkový, tresť rumová, kompot ananasový
Krémy do dortů
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9yVJ
41 názorů