Krémy do dortů
Základem skvělého dortu či jiného dezertu, který si žádá náplň, je kvalitní krém. Jestliže neznáte žádný ověřený recept, jenž by skvěle doplnil váš moučník, pak se nechte inspirovat některým z našich předpisů. Nebojte se experimentovat a vyzkoušet je všechny.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 69 790 kJ / 16 680 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 156,44 g |
Tuky | 1 201,22 g |
Vláknina | 33,78 g |
Cholesterol | 4,16 g |
Sodík | 1,42 g |
Sůl | 3,31 g |
Sacharidy | 1 273,22 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Toto jsou základní předpisy. Pokud hledáte další, dejte vědět.
Krémy do odpalovaného těsta:
www.toprecepty.cz/recept/42500-kremy-do-odp...
Náplně do buchet a závinů:
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 4. 2015 20:06
Uloženo, jak píší děvčata, není nad to mít vše pohromadě a ještě na výběr + 14
25. 4. 2015 12:21
Dobrý nápad, jak mít vše hezky pohromadě
25. 4. 2015 11:59
NADEI: Jooo! Ty retra pudinky jsou naprosto uzasny!!!!!
25. 4. 2015 11:25
ukládám a přidám jeden vyzkoušený tip : do základního krému místo vanil. pudinku použít Retro pudink Kokos a vaječný koňak a místo rumu,neboli Tuzemáku štamprličku vaječáku - krém je naprosto úžasný
Díky
Díky
24. 4. 2015 21:30
A já si receptíky hned uložím. +1
24. 4. 2015 18:11
hosta: ano,název “rum“ se podle EU může použít u rumu, vyrobeného z cukrové třtiny,u náš se dělá z bramborového lihu.Jinak -máslo je máslo svatá pravda
24. 4. 2015 17:58
alena: Krémové torty prekonané nie sú, je to klasika, ktorá ešte dlho nebude prekonaná. Inak, skús pozorne čítať etikety výrobkov, ktoré kupuješ, a potom vrav fuj. Jedno maslo na tortu alebo pár kvapiek esencie ( odhliadnúc od toho, že tortu nepečiem a nejem denne ) je proti tomu nič.
Vďaka za tie krémy, určite mnohým pomôžu, keď sú takto pokope.
Vďaka za tie krémy, určite mnohým pomôžu, keď sú takto pokope.
24. 4. 2015 17:43
alena:a právě proto byste se neregistrovaná Alenko divila, jak lidi chtějí původní a poctivé máslové bez náhražek. Ty lekhé si můžu koupit i v Tescu.
Můžete dát místo rumoveho aroma lžičku rumu. (tedy tuzemáku, ať nejsme zastaralí)
Můžete dát místo rumoveho aroma lžičku rumu. (tedy tuzemáku, ať nejsme zastaralí)
24. 4. 2015 17:39
alena: ale prosím tě, máslové krémy myslím překonané nejsou a dlouho nebudou, pod potahovku třeba ani jiné nejdou
A trestě? Starý známý tuzemský rum se vyrábí dochucením zředěného lihu (nejčastěji vyráběného z brambor) také fuj chemickou rumovou esencí (název rum právě proto EU zakázán).
A trestě? Starý známý tuzemský rum se vyrábí dochucením zředěného lihu (nejčastěji vyráběného z brambor) také fuj chemickou rumovou esencí (název rum právě proto EU zakázán).
24. 4. 2015 16:59
copak se dnes ještě používá fuj chemická rumová nebo jiná tresť? to bych ani nikomu nedoporučovala. jinak tyto krémy jsou už překonané, dělají se lehké, bez použití spousty másla.krémy
24. 4. 2015 15:52
Díky, už je mám uložené
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Klobásy
Přidáno před 7 hodinami
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 8 hodinami
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 9 hodinami
Slané řezy s nivou a sušenými rajčaty, inspirované řeckou pitou
Přidáno před 19 hodinami
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 23 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno 28. 4. 2024 08:57
Právě bylo uvařeno:
Hrnková bábovka
jalamo uvařila před 56 minutami
Buchtičky s krémem
Grecmanova uvařil před 1 hodinou
Hrachová kaše s cibulkou
Kody74 uvařila před 2 hodinami
Vydatný kuřecí vývar
Kody74 uvařila před 2 hodinami
Čočka na kyselo
Foxina uvařila před 2 hodinami
Šumavské dalamánky
TAkova uvařila před 3 hodinami
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
terkaferka13 uvařil před 4 hodinami
Kuřecí tarhoňa z jedné pánve
Simpfe uvařila před 4 hodinami
Nejlepší pudinkáče
EvaZajacova uvařila před 4 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Katerina007 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Trvanlivý krém s moučnou kaší využijeme při plnění řezů nebo cukroví. Poradíme, jak na něj a jakou mu dát příchuť
Připravujete pudinkový krém a potřebujete pudink bez škraloupu? Poradíme tři způsoby, jak získat hladký povrch
Časté chyby při přípravě krémů a náplní do dortů. Jak připravit krém, který se nesrazí
Další recepty
Tématické fráze: krémy do dortů krém do dortů krém na dort dortový krém dortove kremy krémy na dorty náplně a krémy do dortů krém na dort recept pudinkový krém na dort krémy a dortové náplně recepty kremy na dort náplně a krémy do dortů recepty pudinkový krém do dortů dorty od mamy náplň do dortu krém do dortu recepty recepty na krémy do dortů maslovy krem na dort náplně do dortů čokoládový dortový krém
Suroviny: pudink vanilkový, mléko, máslo, cukr moučkový, cukr vanilkový, tresť rumová, mléko, pudink čokoládový, máslo, čokoláda na vaření, cukr moučkový, mléko, ořechy mleté, rum, med, cukr krupice, vejce, máslo, mléko, žloutek, pudink vanilkový, kokos strouhaný, máslo, cukr moučkový, smetana ke šlehání, čokoláda na vaření, cukr moučkový, máslo, pudink vanilkový, mléko, máslo, cukr moučkový, cukr vanilkový, tresť rumová, káva černá, pudink vanilkový, mléko, máslo, cukr moučkový, cukr vanilkový, tresť rumová, kompot ananasový
Krémy do dortů
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9yVJ
41 názorů