Pošírovaný chřest s rýží
Jednou z dalších kuchařských vychytávek je pošírování, které je sice náročnější, ale s podrobným návodem jej zajisté bravurně zvládnete. Vyzkoušejte pošírovaný chřest, bude opravdu plný chuti.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 9 894 kJ / 2 365 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,13 g |
Tuky | 119,91 g |
Vláknina | 27,04 g |
Cholesterol | 379 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,78 g |
Sacharidy | 232,03 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pošírování je způsob přípravy jídel, kdy se suroviny na krátkou dobu ponechají v horké vodě popř. mléce nebo vývaru, avšak teplota tekutiny nesmí přesáhnout 95 °C, nesmí se tedy vařit.
Obvyklá teplota je do 80 °C. Tekutinu, kterou pošírujeme můžeme obohatit různými chutěmi a vůněmi. Nejčastěji se používá víno a bylinky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 5. 2015 18:36
Teri, fakt to bylo moc dobré, jemné, lahodné.
17. 5. 2015 17:59
Špargľa je lahodná zelenina, dala by som sa pozvať.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí krk na sušených hřibech, uzeném boku a mrkvi v pomalém hrnci
Přidáno před 6 hodinami
Lilek s domácí à la boloňskou směsí
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové kotlety na slanině s bylinkami
Přidáno 5. 6. 2024 18:25
Kuře s adjika dresinkem
Přidáno 5. 6. 2024 17:29
Uzená krkovice s lesními houbami a sýrem
Přidáno 5. 6. 2024 15:52
Pekingské zavinuté zelí
Přidáno 5. 6. 2024 15:10
Právě bylo uvařeno:
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
Jan Nemec uvařila před 56 minutami
Výborný piškotový korpus na dorty
oli.fisch uvařila před 1 hodinou
Houby s tarhoňou
Eviip uvařila před 2 hodinami
Červená čočka na kyselo
honza3792 uvařil před 2 hodinami
Výborné lasagne
honza3792 uvařila před 2 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Luluska uvařila před 5 hodinami
Masové kuličky v rýži
Lennulinka uvařila před 8 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Lennulinka uvařil před 8 hodinami
Koprová omáčka
MamkaTerka uvařila před 8 hodinami
Moučník s pudinkovým krémem
Marketa Volfova uvařila před 10 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: chřest s rýží pošírovaný chřest vývar z chřestu cina z chřestu pošírovaný chřest rýže recepty chřest s rýží chřest vývar vařený chřest s ryzi chřest recepty s rýží posirovany cesnek 3. co pošírujeme? recept na chrest s ryzi chrest a rýže chřest srýží cina chřest pašírovaný jak svařit ryži ? recepty na chřest s rýži ryze a bily chřest
Suroviny: chřest bíly, chřest zelený, vývar zeleninový, víno červené suché, máslo, cibule šalotka, česnek, sýr strouhaný, rýže, sůl, pepř mletý
Pošírovaný chřest s rýží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EB9k
2 názory