Kapr podle rybářů
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 253 kJ / 1 973 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,38 g |
Tuky | 173,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 682 mg |
Sodík | 3,93 g |
Sůl | 9,80 g |
Sacharidy | 2,62 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Zdroj receptu kuchařka Myslivec a rybář v kuchyni, autor Vladimír Doležal, vydalo nakladatelství Dona
V receptu je uvedené množství surovin podle receptu v kuchařce. Na foto je kapřík dělaný z menší porce. Přiměřeně je použito méně dalších surovin uvedených v receptu.
Pokud by měl někdo obavy z kostiček, může odstranit páteř, žebra a porce ryby proříznout co 2 až 3 mm až ke kůži ( viz poslední fotky), proříznutím přeruší drobné kostičky, které pak nevadí při konzumaci.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 8. 2015 13:10
28. 8. 2015 11:14
28. 8. 2015 08:56
28. 8. 2015 08:01
28. 8. 2015 07:52
28. 8. 2015 07:29
Jo a díky za jednu informaci - chladnější jogurt než majonéza, to jsem vážně nevěděla
28. 8. 2015 07:24
28. 8. 2015 05:39
27. 8. 2015 22:06
To, že ač majonéza i jogurt měly z lednice stejnou teplotu, tak jogurt je v ústech studenější... (vím, že je to normální
...a cibule v majonéze změkla
...cibule v jogurtu zůstala chrumkavá
27. 8. 2015 21:33
27. 8. 2015 21:24
Když jsme ochutnávali "jogurt", tak jsme slyšeli i Glóóória
(s tím jogurtem je jídlo takové více svěží, jak jsme se my ochutnavači shodli
27. 8. 2015 20:13
26. 8. 2015 07:55
25. 8. 2015 22:50
...tak už se to chladí
Akoráte jsem udělal chybu, asi toho bude málo
Kapřík měl 3,5kg (cenu mají pořád jako o vánocích 75,-/kg)
Podkůvky jsem nařezal od ocasu; 3ks do majonézy a 3ks pro porovnání do jogurtu...
Říkal jsem si, proč paplat rybu rybičkama, ale rcp jsem dodržel. Po osmažení jsem kousíííček ochutnal jako ten pohádkový Jiřík toho kouzelného hada. I nadále sice ptactvu nerozumím ani slovo, ale zato jsem slyšel chóry andělské Těžko popsat tu nebeskou chuť ale do cibulových marinád šly nakonec pouze 4 kousky.
Uvidíme, co z toho zítra vyleze...
24. 8. 2015 11:22
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 11 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 13 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 14 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 16 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 6 minutami
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 9 minutami
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 10 minutami
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 40 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 1 hodinou
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 9 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 10 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 11 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak udělat výborné kapustové karbanátky? Připravíme je z čerstvé kapusty, která je k dispozici i v chladném období
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jahodový dort podle Terezy z Peče celá země: Skvělý dárek na Den dětí, který všechny dostane svou famózní chutí
Další recepty
Tématické fráze: kapr v jogurtu kapr recepty recepty na kapra recepty z kapra kapr recept recept od rybáře na kapra rybarske recepty s kapra kapr dělaný v troubě kapr v majonéza recept na kapra kapr z mražáku recept rybářské recepty pečený amur se sardelovym maslem marinovaný kapr s majonézou rybářské recepty kapr rady pro rybáře jak na kapra co delat aby cibule zmekla kapr smajonézou a jogurtem kapr recepty rybáře salát z kapra s majonézou
Suroviny: kapr, pasta sardelová, máslo, olej, majonéza, cibule, pepř mletý, sůl
Kapr podle rybářů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R790
29 názorů