Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní bůček na hořčici

Vepřový bůček nepatří mezi druhy masa, které bychom měli konzumovat často, ale jednou za čas nám neuškodí. S křupavým chlebem a kyselými okurkami se hodí jako pohoštění k pivu. Vyzkoušejme recept, ve kterém křehké maso skvěle doplní výrazná hořčice.

Hodnocení receptu je 5,0 (103×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 95 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 65 min bez doby marinování

95 min (30 min příprava + 65 min tepelná úprava, bez doby marinování)

22. 9. 2015 16:06

Suroviny pro 8 porcí

8 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 201 kJ / 3 633 kcal
Bílkoviny152,67 g
Tuky318,09 g
Vláknina16,68 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 1,69 g
Sůl3,70 g
Sacharidy35,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

danila

25. 3. 2016 19:23

vyzerá to úúúžasne, skoro som oslintala klávesnicu:-)) musím to vyskúšať!:yes:

mika59 mika59

24. 1. 2016 20:48

Danca: Budu ráda :-K:-K;-)

Danca Danca

24. 1. 2016 20:23

Mili, manžel si po "odlehčovacích dnech " ( které jsem celé rodině naordinovala :-D ) žádá nějaké šííleně nezdravé jídlo, takže na příští víkend jsem naplánovala tuhle tvoji lákavou úpravu masíčka. A abych pravdu řekla, i mně se už sbíhají sliny :-8:-p:-p

mika59 mika59

11. 1. 2016 20:57

Petra ::-K:-K

Petra

11. 1. 2016 20:56

mika59: Protože jsem to nevložila jako odkaz... stačilo zkopírovat ;) A rádo se stalo, taky jsem o něco chytřejší. :-8

Danca Danca

11. 1. 2016 19:58

mika59: za málo..mimochodem, taky mě to zajímalo..:-8:-D:-K

mika59 mika59

11. 1. 2016 19:57

Danca :Diky:-K:-K

mika59 mika59

11. 1. 2016 19:51

Petra: Nejde to rozkliknout :-K A my se nehádáme;-)

Petra

11. 1. 2016 19:45

mika59 mika59

11. 1. 2016 19:14

Bombadyl: A věřte nebo ne jsou a je s nimi x receptů. Nevím jestli jsou beraní, ale kozí se jim říká.;-):-K

Bombadyl

11. 1. 2016 18:51

dopijuadu:Kozí rohy jsem v obchodě ještě nikdy nevicěl. A to jak čerstvé tak sterilované. Vždy jen beraní.

mika59 mika59

24. 12. 2015 09:55

dopijuadu: Myslím si, že tak jak si koupíte kozí rohy tak si můžete koupit ty beraní (nakládané papriky) bez problému. Pěkné vánoce:-K

dopijuadu

24. 12. 2015 02:53

sakra ty rohy z berana je dost problém,tak nic,ale jinak ten recept byl dost lákavej,kozí rohy problém není(nakládané pálivé papriky)ale bez rohů z berana to asi nebude mít tu správnou chuť,poradil by někdo kde se dají sehnat rohy s berana?na jATKÁCH TŘEBA?

eliss eliss

7. 11. 2015 14:43

Výborné, už se peče :-K:yes:

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: peceny bucek na horcici jak upravit bůček pikantní pečený bůček bůček v hořčičné omáčce pečený bůček s hořčicí vepřový bůček na hořčici pikantní buček. pikantní buček. pečený bůček v horcici pikantní marináda na bůček pikantní buček na hořtici recept nejlepší bůček bůček pečený buček na na hořčici bucek s beranimi rohy pikantní bůček bůček na medu a hořčici marinada na bůček top recepty bucek recept na bůček

Suroviny: bůček, cibule, beraní rohy, sůl, pepř mletý, mouka hladká, olej, hořčice dijonská, hořčice kremžská, olej, koření na pečené maso, paprika sušená sladká, cukr, kmín mletý, česnek

TopRecepty.cz

Pikantní bůček na hořčici

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vrlX