Pikantní bůček

michaluo Kuchař: michaluo

Doba přípravy: 2 hod. Vepřové maso 5 názorů

Suroviny

Na vaření:
1 kg bůčku
12 stroužků česneku
5 bobkových listů
5 kuliček pepře
1 kávová lžička soli
Na kaši:
15 stroužků česneku
1 lžička sladké papriky
1 lžička kari
1 lžička grilovacího koření
1 lžička soli
1 lžička pepře
1 lžička chilli
2 lžičky oleje
2 lžičky worcestrové omáčky
2 lžičky sojové omáčky
Recept si zatím oblíbilo 22 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Bůček vaříme 1 hodinu s kořením. Necháme pořádně vychladnout.

  2. Z ostatních surovin uděláme hutnou kaši, kterou vetřeme do vařeného bůčku. Pevně zabalíme do alobalu a necháme v chladu uležet 4-6 dní.

Poznámka

Šestý den je nejlepší, chce to vydržet.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 481 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pikantní bůček

  • cvrnda cvrnda

    https://www.toprecepty.cz/recept/30776-nakladany-bucek-za-studena
    podobné takže :yes:

    Odpovědět

  • talskym talskym

    Tohle dělávala moje teta. poté co umřela, myslel jsem že je recept stracen. Díky :yes:

    Odpovědět

  • eva hubova eva hubova

    Bůček byl moc dobrý:-ppřidala jsem foto:yes:+7

    Odpovědět

  • ruzena ruzena

    Těchto receptů tu je už několik;-) ale jinak je to výborné:yes:

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Michaluo, podle ingrediencí, to bude jistě pikantní, ale vydržet 6 dní, to ode mne jako "masařky" nemůžeš chtít;-) Dávám i s tím čekáním 1.boda:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: bůček nakladaný pikantní bůček vařený bůček vařený bůček kořeněný za studena pikantní vařený bůček recepty bůček pikantní bůček za studena vařený a nakládaný bůček pikantní nakládaný bůček bůček recept vařený bůček s česnekem recept na buček marinovany pikantni bucek marinovany pikantni bucek bucek recepty recepty na bucek bůček v alobalu vaříme z bůčku pikantni vepřovy buček bucek vareny

Zapomněl/a jsem heslo