Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní bůček pečený nad brambory

Připravte si pikantní bůček pečený nad bramborami, který potěší každého mužského člena vaší rodiny. Velká výhoda dnešního receptu je ta, že vše dáte péct do trouby a o nic se nestaráte. Po třech hodinách vytáhnete voňavý a výborný oběd včetně přílohy.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 200 min

200 min (20 min příprava + 180 min tepelná úprava)

21. 11. 2011 14:08

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie18 056 kJ / 4 316 kcal
Bílkoviny171,79 g
Tuky304,62 g
Vláknina29,74 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 1,92 g
Sůl4,00 g
Sacharidy209,18 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirace ze starého vydání časopisu Albert (asi)

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

1974andrea 1974andrea

14. 3. 2018 11:30

Palecek: To jsem ráda, že se recept osvědčil ;-) A díky za ostatní za radu s mřížkou, já teda žádnou v MW nemám, ale někdo třeba ano.

Palecek Palecek

13. 3. 2018 19:37

receptík jsem už několikrát dělal a opravdu výborná záležitost.. :yes: Já používám mřížku z mikrovlné trouby a je postačující.. ;-)

1974andrea 1974andrea

26. 2. 2018 20:49

Petra Benesova: Petruš, to je mřížka z nerez hlubokého pekáče. Používá se třeba pod kachnu ;-)

Petra Benesova Petra Benesova

26. 2. 2018 15:59

To je překrásný jídlo. Tu mřížku máte originál k troubě nebo se dá někde koupit? Určitě bych využila:-)

1974andrea 1974andrea

23. 8. 2017 15:37

Palecek: Super, mám radost. Díky za zprávu :-K

Palecek Palecek

23. 8. 2017 15:31

Opravdu vynikající moc jsem si pochutnal :yes:

1974andrea 1974andrea

26. 12. 2016 14:33

HRUSTICKA: Díky za vyzkoušení a zprávu. :-K Já naopak rozmarýn miluji, hlavně k drůbeži ;-)

HRUSTICKA

26. 12. 2016 13:21

MŇAAAAM:yes: Trochu jsem pochybovala než jsem vyzkoušela,ale výsledek předčil očekávání:-K.
Dokonce poprvé mě nadchnul i rozmarýn

Tomáš Vámoši

29. 10. 2016 09:24

Neviem si predstaviť piecť zemiaky 3-hodiny.Ale vyzerá to veľmi dobre a lákavo.

marcel

17. 10. 2016 21:04

Je to chutné, taková klasika kde je asi 300 možností a každému to chutná trochu jinak...nic světoborného na zaplácnutí žaludku:-(:-(

Lole

14. 1. 2016 10:59

babi: nalim: nemyslím si že se chybička vloudila, správně bez kůže, ale nařezáno na straně kde byla kůže .... autorka má ode mě 1* je to super :-p

babi

15. 11. 2015 21:36

nalim: jasně tam patřilo bůček bez kostí = chybička se vloudila... (nebo teď se říká komunikační šum):-))

yossi

6. 11. 2015 19:05

Super jedlo. trocha som to ale upravil. Tymián mi nechutí, tak som ho tam nedal. Zemiačiky som nakrájal maličké v šupke na štvrtky, a bôčik som nakrájal na plátky (máme ho radi hodne vypečený) a každý som osolil, okorenil a natrel zmesou na potretie a položil na zemiaky. A po otočení plátkov som ich natrel aj z druhej strany. Vývaru som dal trocha menej. Pečie sa to kratší čas, asi za 1,5 hodiny to bolo hotové. Pridávam bodík.:yes:

nalim

3. 11. 2015 19:52

Tu vůni bych taky mohl cítit,ale ráději uvidím tu nařezanou kůžičku na kostičky a pěkne vypečenou na bůčku bez kůže...;-)

1974andrea 1974andrea

3. 12. 2011 10:15

sliwowitz:Brambory vypadají tak, jak jsou vyfocené na obrázku. Při pečení pouze na 170C jsou po této době akorát. Nebojte se vyzkoušet;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: pečený bůček s bramborem pikantni peceny veprovy bucek pečený bůček na medu pečený bůček s brambory pomalu peceny bucek pečený bůček na bramborach bucek s bramborem bucek na bramborach pečeny buček pečený buček top recept bůček s brambory pečený bůček s králíkem buček na medu pikantní vepřový bůček vepřový bůček pečený pikantni peceny bucek nad brambory pikantní bůček studený pečený bůček bůček pečený s brambory bůček pečený

Suroviny: bůček, tymián čerstvý, rozmarýn čerstvý, pepř, sůl, med, hořčice dijonská, omáčka sojová, chilli, brambory, cibule, česnek, bobkový list, tymián, rozmarýn, pepř, sůl, vývar drůbeží

TopRecepty.cz

Pikantní bůček pečený nad brambory

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XkRk