Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maminčin králík v hořčičné omáčce

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 2. 2010 16:36

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 360 kJ / 1 042 kcal
Bílkoviny109,50 g
Tuky60,00 g
Vláknina2,00 g
Cholesterol 260 mg
Sodík 902 mg
Sůl2,28 g
Sacharidy15,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

BILKOVAI BILKOVAI

9. 1. 2012 20:34

Krása:-p:-*;-):yes:...+1

cathleen cathleen (moderátorka)

22. 11. 2011 21:05

Petra Ku.::-O pokazí? Hořčice na králíkovi krásně zvýrazní chuť! Také ho tak děláváme, máme to moc rádi.;-)

ladin: tys ho takhle upraveného zkoušel a nechutnal ti?

Petra Ku. Petra Ku.

22. 11. 2011 21:01

ladin: To jako že ta troška hořčice pokazí chuť králíka? To snad ne :-// Králičí maso je sice jemné, ale bez chuti, tak hořčice tomu jen pomůže chytnout nějakou chuť. My to tak taky děláváme, a nejen u králičího masa, a zatím si za ta léta nikdo nestěžoval ;-)

ladin

22. 11. 2011 20:29

;-(nic moc, králík má být buď na česneku se špenátem nebo jen prošpikovaný s kmínem a zelím a nebo na smetaně.
to je česká klasika a ne takhle kazit chuť;-(:-((

Simona Skolakova Simona Skolakova

5. 9. 2011 09:27

cathleen:díky,já bych to dělala také tak;-):yes:a už se těším,jakmile se mi podaří ušatce získat tak jdu do toho;-):yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

5. 9. 2011 08:25

Simona Kucerova: :-O jujda! Nějak mi uteklo, že se dohadujete pod tímhle ušatcem, Simčo promiň:-8
Není králík jako králík, tenhle byl mladý, domácí, odležený....a pokud se dobře pamatuju, masko jsem osmahla podle receptu, a protože pak samozřejmě úplně měkké nebylo, mírňounce jsem ho podlila a i s tou cibulí dodusila pod pokličkou - čas už opravdu nevím, odhadem asi 20 minut - moje chyba, že jsem to sem hned tehdy nepísla:-)
Veronika.Hrozna: dvě hodky (jak píšeš) bych tedy králíka určitě nepekla, tohle je už doba na upečení tlusťounké kachny....

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

4. 9. 2011 18:55

Fantom:Souhlsím ,i úplně mladý králík potřebuje více času na smažení asi 15 minut na 160 ve friťáku, a na upečení tak asi 2 hoďky jinak je to syrový,ale hlavně tvrdý:-((.

Fantom

18. 3. 2011 15:11

chocolate:já jsem si myslel že kupovanej je lepší ale když jsem to v tom obchodě viděl tak bych to dal tak Pinďovi a on by to stejně nežral:-D, já jsem to minule psal že když nám liška zbaštila 15 králíků tak jsem na to řekl -dobře jí tak:-D

chocolate chocolate

18. 3. 2011 15:03

Opékala bych maximálně vykostěný plátek, ale stehno se určitě nepropeče.
Fantome je fakt, že králík z obchodu bývá často dostihová vysušenina a musí se péct buď obalený anglickou nebo rovnou s kouskem bůčku;-).Já peču naporcovaného kolem té hodiny a půl až dvou.

Fantom

18. 3. 2011 14:58

chocolate:;-)já ho naposledy pekl na šetrné pečení 2h 17 minut přes sondu na Delta-T pečení s přídavkem páry, byl jak dort ale jen tak opéci:-? asi nestačí:-?

Simona Skolakova Simona Skolakova

18. 3. 2011 14:54

zajimalo by mne jak ho dělala Cathleen,přidala fotečku;-)

chocolate chocolate

18. 3. 2011 14:51

Fantom:Máte pravdu, já peču králíka na 180 zakrytého alobalem minimálně hodinu, klidně i déle.Dopékám pak pro kůrčičku na 200 cca 15 minut.

Fantom

18. 3. 2011 14:48

matysek:králík by mohl být velmi chutný ale myslim že ten postup je trochu divný, možná by chtěl poupravit, podle postupu maso nemůže být udělané;-) ale je to jen muj pocit a třeba se pletu:-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

18. 3. 2011 14:31

Tonda S: Ale Tondo proč???Zkus něco uvařit,vyfotit a pak popsat jak se co dělá.My to pak posoudíme;-)

receptík se mi líbí a králíka u nás máme rádi.;-)+1:yes:

Tonda S

18. 3. 2011 14:26

humus!!!:-((

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: omácka z králíka králík na hořčicové omáčce králik v hořčicové omáčce králík s hořčicí kralik omacka hořčičná omáčka hořčičná omáčka recept králík na hořčici jak upéct králíka aby byl měkký králík v omáčce omačky z kralika recept králík na hořčici pečený králik s hořčicí recept na králíka na hořčici králík recepty omáčka omáčka na králíka omačka s kralika králík na omacce recept na králíka s hořčicí kralik s horcicnou omackou

Suroviny: kýta králičí, hořčice plnotučná, tuk, mouka hladká, cibule, sůl, pepř, vývar

TopRecepty.cz

Maminčin králík v hořčičné omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XQD5