Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí kýta na červeném víně

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min

180 min (180 min příprava)

11. 3. 2014 15:05

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 811 kJ / 433 kcal
Bílkoviny3,54 g
Tuky0,43 g
Vláknina9,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 37 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy30,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

11. 3. 2014 19:37

Moc hezky připraveno:-K:-p:yes:

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

11. 3. 2014 18:36

:-):-p Do jehněčího přdám vždycky ještě aspoň 2 PL másla ,bohatě !
Ale krásný recept to je ! :-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jehněčí na víně jehněčí kýta recept jehneci kyta jehněčí kýta s kostí recept jehněčí kýta na zelenině jehněčí kýta nejlepší recept jehněčí guláš z kýty jehněčí kýta s kostí jehněčí maso na víně jehneči kýta recepty jehněčí na kořenové zelenině jehneči na vině recept jehněčí recepty recept na jehneci kytu jehněčí kýta na kořenové zelenině recepty jehněčí kýta recept na jehněčí na víně jehněčí ragú na víně pečená jehněčí kýta na zelenině jehněčí na zelenině a víně

Suroviny: kýta jehněčí, víno červené, zelenina kořenová, cibule, bylinky, máslo, protlak rajský, vývar hovězí, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Jehněčí kýta na červeném víně

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PlBn