Přírodní hovězí kližka dušená v papiňáku
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 056 kJ / 1 209 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 186,44 g |
Tuky | 44,72 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 458 mg |
Sodík | 709 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 13,85 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 5. 2017 12:24
Na čerstvé maso jsem si zatím ještě netroufla.To by se podle mě muselo přidat víc tekutiny,ale maso by pak bylo spíš dušené,než pečené
rihana: linkstrem,když není na jídla z papiňáku zvyklá,možná může"něco"cítit,nevím,to nemůžu posouditU nás doma s tím také nikdo nemá problém
30. 4. 2017 20:12
29. 4. 2017 21:54
25. 4. 2017 20:05
linkstrem: V papiňáku vařila už moje babička,takže mi ty vůně a chutě příjdou normální,jsem na ně zvykláAle věřím,že kdo není na tento zbůsob vaření zvyklý,tak ten rozdíl může poznatJsem ráda,že se Vám suroviny líbí,děkuji
25. 4. 2017 14:37
25. 4. 2017 11:49
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 6 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 19 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Sušenky z ovesných vloček
Kometa10 uvařila před 4 minutami
Hovězí roštěná
PavelM uvařila před 7 minutami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
katkalepkova24 uvařila před 2 hodinami
Tvarohová bábovka
Petra2021 uvařila před 3 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
8181bartova uvařila před 3 hodinami
Pikantni houbový guláš
imzlin@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Tvarohový koláč s jablky a skořicovou vůní
laubice uvařila před 4 hodinami
Dršťková polévka
pazderka83 uvařil před 5 hodinami
Pappardelle s krůtím masem a zeleninou
Ter88ka uvařila před 7 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Sarinaa uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Retro okénko: Citrusové želé obalené v cukru stálo kdysi 3 Kčs. Prodává se i dnes, ale můžete si podobné vyrobit i doma
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
Další recepty
Tématické fráze: dušena hovězí kližka hovězí maso v papinaku hovězí kližka v papiňáku hovězí klizka dusena hovězí kližka recepty hovězí klizka jak dlouho vařit hovězí v papiňáku dusene hovezi kližka v papináku dušené hovězí v papiňáku hovězí karabáček dušená kližka hovězí kližka recept pomalu dušená hovězí kližka hovězí kližka vcelku v papiňáku hovězí karabáček recept prirodni hovezi hovězí karabáček recepty recepty z hovězí kližky pomalu dušená kližka
Suroviny: kližka hovězí, vývar hovězí, olej, cibule, česnek, máslo, česnek mědvědí, sůl, pepř mletý
Přírodní hovězí kližka dušená v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zgr2
6 názorů