Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomalu dušená hovězí líčka s pečenými rajčaty a kapary

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 12. 2012 14:19

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 919 kJ / 459 kcal
Bílkoviny5,11 g
Tuky36,45 g
Vláknina14,35 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 769 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy24,64 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

pečená rajčatahttp://www.toprecepty.cz/recept/13809-pecena-rajca...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

6. 12. 2012 22:15

Pěkně jsi"pomalila";-)Neodmítla bych pozvání:-p:yes::yes:

aisha

2. 12. 2012 22:41

To musi byt neuveritelne dobre..presne dle mych chuti :yes::yes:

jarka skrobakova

2. 12. 2012 20:41

moc se mi líbí recept:-p:-p:yes::yes::-K:-))

suslajda suslajda

2. 12. 2012 19:21

ještě jednou děkuji:-K

1974andrea 1974andrea

2. 12. 2012 19:20

Á, tarhoňa byla:-p. Na líčka jsem u nás opravdu nenarazila, zkusím se mrknout ještě v Makru, jestli je nebudou mít tam. A ta pečená rajčata jsou opravdu skvělá, ráda s nimi vařím. Dovedu si chuť dobře představit:-p:yes:

nofrona

2. 12. 2012 19:16

Líčka mám moc ráda:yes::yes::-p

yanull yanull

2. 12. 2012 18:30

Ze všech hlavních surovin mám doma jen ta líčka, ale to mi nebrání dát za tuto úpravu 7.bodíčka :-p;-):yes::-K

Iness Iness

2. 12. 2012 17:38

Tomu říkám krásně nafoceno:-)). Hezky celý talířek. I z blízka je to fajn, ale někteří fotí jen z blízka a nenafotí celý talíř. Já nepotřebuji mít jídlo pod lupou a vidět i strukturu masa:-//:-D, ale hezky se podívat jak to vypadá celé;-). Jsi šikovná, fajn recept:yes:

suslajda suslajda

2. 12. 2012 17:27

Děkuji vám za komentíky:-8

maris maris

2. 12. 2012 16:33

Samé dobré věci, krásný recept a moc povedené fotky;-):-):yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 12. 2012 16:22

rebeka: ještě, že ti vlhne jen oko..:-D!! Mi mokne klávesnice, ale líčka tady taky nemamo:-//. Ovšem, poměrně drahá kližka je, takže super. Hani a ta tarhoňa je tááák fotogenická!!:-p

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

2. 12. 2012 16:20

Vyměnila jsi fotečky, tato fotečka ;-)je krásná Hani

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

2. 12. 2012 14:43

Líčka nemamo, nikde nejsou, nevím, odkud máte zdroje holky? Nemám ponětí, jak chutnají, ale Hani, ty to máš vždy vše hodně jedlé:-K;-)

rebeka rebeka

2. 12. 2012 14:32

sunny.sofi: no, je to dost podobné kližce, jen bych řekla, že líčka jsou taková jemnější;-)

rebeka rebeka

2. 12. 2012 14:29

jejda, jejda... to je krása:-K:-):yes: oko vlhne, srdce jásá:-K:-D rajčátko a kapary líčka krááásně doladí:-K;-):yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pomalu dušená kližka hovězí líčka polreich uprava hovězích líček jak odblanit licka hovězí líčka úprava polreich hovezi licka polreich líčka pomalu pečená líčka hovězí líčka recept polreich kližka pomalu pečená pomalu pečená kližka recept na pečené hovězí líčka pomalu dušené maso jak odblanit kližku jak odblanit hovězí líčka hovězí líčka recepty dušená líčka recepty na úpravu hovězích líček hovězí líčka a videorecept licka z kližky

Suroviny: líčka hovězí, cibule, česnek, rajče pečené, kapary, olej olivový, sádlo, sůl, pepř mletý, jíška, vývar hovězí

TopRecepty.cz

Pomalu dušená hovězí líčka s pečenými rajčaty a kapary

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0DKy