Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní hovězí kližka z papiňáku

Hodnocení receptu je 4,7 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba tepelné úpravy: 55 min

55 min (55 min tepelná úprava)

13. 4. 2012 23:38

Suroviny

Porce: 3-4

Nutriční hodnoty

Energie9 304 kJ / 2 224 kcal
Bílkoviny161,80 g
Tuky160,20 g
Vláknina15,62 g
Cholesterol 465 mg
Sodík 3,15 g
Sůl7,91 g
Sacharidy29,41 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Já jsem si na svou dnešní improvizaci zvolila hovězí kližku.Máme ji rádi,je celkem finančně dostupná a po úpravě velmi chutná a šťavnatá. Hodí se hlavně k přípravě gulášú, nebo k různým omáčkám např.koprové,rajské ap.Pokud se připravuje vcelku, je lepší použít právě zmiňovaný papiňák, ve kterém je maso hotové za kratší dobu. Uvedená doba vaření je orientační, záleží i na stáří hovězího kusu. Mě těch 55minut stačilo, ale když se stane, že ještě vidlička masem po otevření hrnce prochází špatně, hrnec znova uzavřeme a pod tlakem vaříme ještě 10minut.

Věřím, že přípravu všichni zvládnete a v závěru si pochutnáte na šťavnatém, marinádou natáhnutém masu. Šťávu jsem ničím nedochucovala, byla akorát:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

12. 9. 2015 20:49

Karla::-K

Karla

11. 9. 2015 08:54

Hovězi v papinovém hrnci je sice rychleji uděláno...ale opatrně :-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

16. 4. 2012 13:48

Dana61:Danuš,díky za zájem:-):-K

Dana61

16. 4. 2012 10:59

Aničko - toto je velká dobrota:yes::-D

Anna Kocikova Anna Kocikova

15. 4. 2012 10:52

Děkuji za zájem,milé komentáře i hodnocení;-):-K

Suvicka Suvicka

15. 4. 2012 07:30

Milá Aničko, není co dodat. Připisuji 9. bodík :yes:. Krásná fotka, tohle mi přinést, rozhodně bych neváhala. :-p:-K:-K:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

14. 4. 2012 22:42

Jak píše Otta, Aničko, mňam, dala bych si také, ale z kližky to tedy také musím vyzkoušet,jsem papiňáková od té doby, co Tě znám,:-) a zakoupila jsem ho, tak musím něco do něj vložit, a udělat, Aničko, bodíka posílám a recept ukládám;-):-K:yes:

1974andrea 1974andrea

14. 4. 2012 22:10

Taky ráda používám na omáčky kližku, je opravdu šťavnatá;-):yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

14. 4. 2012 21:12

Komentáře mě moc potěšily:-KVšem děkuji za přízeň:-*:-)

Ivusa Ivusa

14. 4. 2012 15:24

:-KAničko,krásný sváteční oběd:-KSuper nafoceno,prostě jsi jednička.:yes::yes:

nofrona

14. 4. 2012 14:15

:-p:yes::yes:

jarka skrobakova

14. 4. 2012 13:12

hned bych si dala Aničko, máš to krásné:yes::yes::-)):-K

Colombo65 Colombo65

14. 4. 2012 12:46

Mňam;-);-);-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 4. 2012 11:25

suslajda: Kdo by pohrdal!!:-)) Mńááááám!!

suslajda suslajda

14. 4. 2012 09:09

;-)tak tímto obědem bych určitě nepohrdla:yes::yes:+2

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak dlouho varit hovezi v papinaku hovězí maso v papinaku hovězí v papináku jak dlouho vařit hovězí maso v papináku jak dlouho vařit hovězí maso v tlakovém hrnci hovězí kližka recepty hovězí kližka vařená hovězí kližka vařené hovězí maso v papiňáku hovězí kližka recept vaření hovězího masa v papináku jak dlouho vařit maso v papináku jak dlouho varit hovezi klizku jak dlouho vařit kližku recepty hovězí maso v papiňáku jak dlouho vařit hovězí vaříme z klížky hovězí klížka v tlakovém hrnci vareni v papinaku recepty z hovězí kližky

Suroviny: kližka hovězí, slanina uzená, cibule, bujón hovězí, omáčka hořčičná s pepřem, olej, tymián sušený, kůra citronová, alobal

TopRecepty.cz

Pikantní hovězí kližka z papiňáku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Pr42