Gulášek bez míchání - výborný
Máte chuť na guláš, ale není čas stát u plotny? Pak vyzkoušejte gulášek bez míchání - všechny suroviny stačí pořádně promíchané dát do pekáče, zalít bujónem, přikryté alobalem upéct a snadný a rychlý oběd je na světě. Chutnat bude s chlebem či těstovinami nebo s knedlíkem.
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 5 701 kJ / 1 363 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 218,16 g |
Tuky | 36,76 g |
Vláknina | 18,12 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 2,82 g |
Sůl | 6,82 g |
Sacharidy | 36,23 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Všimla jsem si, že tady už je tento recept, ale v tomto je trochu jiné dávkování surovin.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 5. 2020 08:27
Výborný recept.Přidal jsem si zelené papriky a rajčata a trochu ubral česneku.Je to dlabanec
15. 2. 2016 12:41
Je vynikající,Ale já dal půl Kg kančího a půl kg vepřové plece co napsat bašta!!!
17. 11. 2015 13:34
Gulašek je skvělí!!!davam bodík!
4. 4. 2015 13:31
Recept super rychle přípravy.vše jsem na házela do skleněné zapekaci mísy,nastavila troubu a šla s malou ven.Po návratu domu to krasne vonelo,trouba se zapla a vypla jak mela a na nás čekala namka.Akorát jsem pak vybrala maso,prepasirovala cibuli a mohlo se podávat.Příště zkusim bez cesneku je ho tam na me moc,přidat lze vždy.
9. 12. 2013 12:00
Hotovo, snědeno, výýýýborný, právě ho tlačím k snídani s kolínkama, včera k večeři byl s chlebem
21. 10. 2011 13:55
HELENA: paradajkovy pretlak, su zredukovane prelisovane paradajky zahustene skrobom. nevidim nic zasadne preco by to malo gulas pokazit.
Kto chce pouziva konzervovane potraviny, kto nechce pouziva cerstve, kazdy ma svoju hlavu a vari ako to vyhovuje jemu.
Kto chce pouziva konzervovane potraviny, kto nechce pouziva cerstve, kazdy ma svoju hlavu a vari ako to vyhovuje jemu.
21. 10. 2011 13:21
no fuj protlak do guláše.
4. 6. 2010 11:54
Dnes jsem gulášek vyzkoušela a je moc dobrýDíky za super receptík + bodík
27. 5. 2010 11:05
Dneska budu dělat k obědu už po třetí, mňam mňam Všem nám moc chutná, díky za recept!
24. 5. 2010 09:11
je vyborný dělám ho také
28. 2. 2010 21:05
Mardoso, včera jsme měli k obědu a bylo to moc dobré, akorát tu cibulku příště předsmažím a přidám trošku vice škrobu. Oceňuji, že je to skoro bez práce ( mohla jsem dělat něco jiného)a masičko bylo krásně měkké. Uděluji bod a nedělala jsem naposledy
24. 2. 2010 21:39
Guláš byl vynikající. Bodík udělen a recept dávám do oblíbených Děkuji za recept
15. 1. 2010 10:33
mardosa - taky nemám PH, ale dělala jsem podle tohoto receptu - a nemělo to chybu!!!!!! - http://www.toprecepty.cz/recept/2904-gulas-bez-mic...
15. 1. 2010 10:25
Pomalý hrnec nemám,tak zkušenosti nemám,ale rajčatový protlak není špatnýá nápad.Jinak díky moc za pochvalu.....
14. 1. 2010 23:01
je výborný,ale ja sem ho vylepšila raj.protlakem, nebo Kluci v akci, říkají, že protlak musí být v každém guláši
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 minutou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 22 minutami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Jaké knedlíky patří do české kuchyně. Jaká je jejich základní příprava
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: výborný vepřový guláš kančí guláš kluci v akci vepřový guláš kluci v akci kluci v akci kančí guláš segedínský guláš kluci v akci srnčí guláš kluci v akci segedínský guláš z vepřového kluci v akci kančí guláš v troubě guláš bez míchání výborné recepty na vepřovy guláš výborný vepřový troubový guláš vynikající guláš bez míchání gulášek výborné recepty na vepřový guláše kančí guláš z trouby guláš v pekáči segedínský guláš recept kluci v akci kluci v akci segedinsky gulas výborný srnčí guláš výborný hovězí guláš
Suroviny: maso vepřové, cibule, česnek, koření gulášové, paprika sušená sladká, moučka škrobová, sůl, pepř mletý, bujón, feferonka, voda
Gulášek bez míchání - výborný
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/66wN
28 názorů