Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Troubový guláš

Kdo dělá poctivý guláš, ten ví, že k němu patří pár důležitých bodů, které je potřeba hlídat. Náš guláš z vepřového masa si oblíbí každá hospodyňka. Všechny suroviny smícháme dopředu v pekáčku, a pak už jen pečeme v troubě bez toho, že bychom guláš museli kontrolovat.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min

90 min (30 min příprava + 60 min tepelná úprava)

19. 1. 2010 20:04

Suroviny

Tento recept najdete
v nové kuchařce!

Naše kuchařka obsahuje
150 nejlepších receptů
včetně tohoto.

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 809 kJ / 1 388 kcal
Bílkoviny218,96 g
Tuky37,56 g
Vláknina18,52 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 2,82 g
Sůl6,82 g
Sacharidy39,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Místo rajského protlaku lze použít kečup, kvůli dětem vynecháme pálivou papriku. Maso se může použít vepřové, hovězí, krůtí nebo jiné. Výsledek příjemně překvapí, rodinka si pochutná.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Petrag

4. 2. 2022 15:04

Super recept <3. Sice manžel říkal, že to nechutná jako guláš, ale to vůbec nic nemění na tom, že nám moc chutnalo :) Maso měkoučké, omáčka chutná. Nechala jsem péct 90 min podle komentářů.

Romario

21. 2. 2021 14:18

Dnešní oběd, jen bez čerstvé papriky. Moc dobré :yes::-)

RH-12

2. 1. 2021 12:42

Jednoduché, rychle a dobré :-)

slavomír vácha

7. 5. 2017 15:08

Tenhle guláš peču asi 10 let,jen 2 kostky masoxu rozpustím v horké vodě a potom vše zaliju.Pod maso dávám cibuli a česnek,dobře osolím a opepřím.:-D

zdenda

5. 2. 2017 13:25

:no::no::no:

Jirka

2. 10. 2016 12:10

Teď jsme dojedli,guláš je dobrý,ale vynechal by jsem úplně rajčatový protlak.Jinak jsem ho dělal na černém pivu :yes:

ivis

7. 2. 2016 15:51

Tento recept je imponující - nemusí se hodiny stát u plotny :-)) DOPORUČUJI místo vody použít černé pivo nebo půl na půl s vodou, dodá tomu "gulášovatější" chuť.... ale peču jej 1,5h při 250°C - maso je pak křehké.

Divišová Věra

4. 1. 2016 13:16

Recept znám je výborný dělám ho celkem často ,všem moc chutná.

Jana

21. 11. 2015 10:37

Guláš je výborný, dávám vše podle receptu ale vody dávám více jinak je moc hustý:-)

sindel.b

22. 9. 2015 11:55

PETR CH .:v receptu je vepřové maso!My dáváme pěkný bůček, plecko!:-p

parisse

27. 4. 2015 12:46

Guláš je vynikající.Jen jsem vynechala sůl,1 kostku masoxu,pálivou papriku a čerstvou papriku.Maso (vepřová plec b.k.)bych si představovala měkčí,takže příště to v troubě nechám cca 90 minut.Ale jinak je opravdu moc dobrej

Rikl

27. 7. 2014 11:04

to mu se nedá říct guláš ;-(

i.komtesa

27. 12. 2013 21:58

Tento recept je opravdu výborný a fantazii se meze nekladou. Místo solamylu dávám strouhaný tvrdý chléb a místo protlaku, spařená a oloupaná rajčata. Jen čerstvou papriku ne, pro nás zanechává v guláši divnou pachuť.:-)

Lenka

24. 9. 2013 15:11

Dnes jsem uvařila, super, žádná přepálená cibule, což ten můj poklad nemůže, celej pekáč je snězenej, mooooc chutnal, děkuju za receptík :yes::yes::yes:

x.XXX.x x.XXX.x

17. 3. 2013 06:49

PETR CH: a cos čekal, když v předpisu receptu je masox a další nesmysly (gulášové koření např.) :-D:-D:-D
Mě jen udivuje, kde tento rádoby recept vzal tolik bodů :-//

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Marie

Další recepty

Tématické fráze: vepřový guláš z trouby výborný vepřový troubový guláš guláš vepřový guláš pečený v troubě vepřový guláš v troubě vepřový guláš z plecka v troubě vepřový guláš do trouby pečený guláš podle sapíka pečený guláš guláš vepřový pálivý v troubě krůtí guláš v troubě recept na guláš troubový guláš hovězí výborný vepřový guláš gulas z veproveho masa peceny veprovy gulas guláš pečený v troubě recept na prezidentský guláš prezidentský guláš recept guláš

Suroviny: maso vepřové, cibule, česnek, koření gulášové, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, solamyl, masox, protlak rajský, sůl, voda, paprika čerstvá červená

TopRecepty.cz

Troubový guláš

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wVLJ