Rajčata v kořeněném nálevu
Suroviny
Porce: 8 sklenic ,,sedmiček"
Nutriční hodnoty
Energie | 5 456 kJ / 1 304 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,00 g |
Tuky | 8,00 g |
Vláknina | 64,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 280 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 240,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
ČL-čajová lžička, PL-polévková lžíce
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 9. 2013 09:19
10. 8. 2009 12:30
10. 8. 2009 11:34
10. 8. 2009 10:24
10. 8. 2009 10:15
10. 8. 2009 10:10
10. 8. 2009 10:01
10. 8. 2009 09:37
10. 8. 2009 09:29
10. 8. 2009 09:12
10. 8. 2009 01:34
9. 8. 2009 22:19
9. 8. 2009 21:54
9. 8. 2009 21:51
9. 8. 2009 21:49
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 4 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 5 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 7 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 9 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 12 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 1 hodinou
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 1 hodinou
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 2 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 3 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 4 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: sterilizace rajčat zavařovani rajčat jak zpracovat rajčata zavařovaná rajčata rajčata zavařování sterilizování rajčat rajcata ve sladkokyselem nalevu rajcata sterilizace rajčata v sladkokyselém nálevu zavařování rajčata zavarovani zelenych rajcat zaváření rajčat zavařování švestek sterilizovaná rajčata sterilujeme rajčata rajčata bez sterilizace jak zpracovat prebytecna rajcata papriky a rajčata zavařování přebytečná rajčata sterilizace zelenych rajcat
Suroviny: rajče, cukr, sůl, ocet, koření nové koření, pepř celý, tymián sušený, bobkový list
Rajčata v kořeněném nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4RGV
17 názorů