Rajčata v kořeněném nálevu
Zavařená rajčata v kořeněném nálevu jsou skvělá pod pečené maso, nebo pro přípravu rajčatových omáček. Využijete je například i při přípravě rajské polévky. Stačí rozmixovat a dochutit.
Suroviny pro 1 dávka
8 sklenic o objemu 0,7 l
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 843 kJ / 2 114 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,00 g |
| Tuky | 8,00 g |
| Vláknina | 64,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 16,28 g |
| Sůl | 40,00 g |
| Sacharidy | 442,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčata v kořeněném nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4RGV
Moje poznámka
Rajčata v kořeněném nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4RGV
Nejnovější recepty
Kuřecí prsa, pečená zelenina a vejce (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Focaccia bez hnětení
Přidáno před 13 hodinami
Hrníčkové řezy s vanilkovým krémem
Přidáno před 13 hodinami
Nakládaný zrající sýr
Přidáno před 13 hodinami
Ořechové vánoční stromečky
Přidáno před 15 hodinami
Vepřový steak z kotlety se smaženou cibulí a sazeným vejcem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice v nivové omáčce
zpravodaj1 před 1 hodinou
Chleba z celozrnné mouky a ovesných vloček
zpravodaj1 před 1 hodinou
Teplý salát z pekingského zelí s kuřecím masem
zpravodaj1 před 1 hodinou
Tvarohová štola
janatka před 3 hodinami
Rychlá kompotová buchta
brtna před 4 hodinami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
bohdana před 5 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
HonzaR před 5 hodinami
Gnocchi se sýrovou omáčkou
Sima1996 před 6 hodinami
Tématické fráze:
sterilizace rajčat,
zavařovani rajčat,
jak zpracovat rajčata,
zavařovaná rajčata,
rajčata zavařování,
sterilizování rajčat,
rajcata ve sladkokyselem nalevu,
rajcata sterilizace,
rajčata v sladkokyselém nálevu,
zavařování rajčata,
zavarovani zelenych rajcat,
zaváření rajčat,
zavařování švestek,
sterilizovaná rajčata,
sterilujeme rajčata,
rajčata bez sterilizace,
jak zpracovat prebytecna rajcata,
papriky a rajčata zavařování,
přebytečná rajčata,
sterilizace zelenych rajcat
Suroviny:
rajče,
cukr,
sůl,
ocet,
koření nové koření,
pepř,
bobkový list,
tymián sušený
Komentáře (18)