Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zavařené maso

Nejčastěji se zavařuje ovoce, zeleninu nebo houby. Zkoušeli jste ale konzervovat maso ve vlastní šťávě? Rychlá večeře nebo jídlo na cesty bude vždy po ruce. Zavařené maso je šťavnaté, příprava je snadná, ale má svá pravidla.

Hodnocení receptu je 4,9 (23×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 150 min sterilujeme první den 90 minut a druhý 60.

180 min (30 min příprava + 150 min tepelná úprava, sterilujeme první den 90 minut a druhý 60.)

24. 8. 2009 14:05

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 720 kJ / 1 128 kcal
Bílkoviny210,00 g
Tuky32,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 4,52 g
Sůl1,00 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Výborná je kombinace bůček s pleckem (vytvoři hodně rosolu a tuk). Konzerva chutná jako vepřovka ve vlastní šťávě.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

pipre pipre

24. 8. 2009 19:26

Super!:yes: Bodík2.

Janka 46 Janka 46

24. 8. 2009 16:24

to je maso co delala moje babicka je to super ze jsem ho zase objevila:-))hned ho musim udelat:-* nejvetsi radost bude mit manzel diky diky:-D:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 8. 2009 14:39

Tak, supéér a díky, Světlano!!! Myslím, že se to tady opravdu hodí!! Mi teda určitě.;-);-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zavařování masa do sklenic zavařování uzeného masa jak zavarit maso zavařování masa zavařování uzeného masa do sklenic zavařování syrového masa jak zavařit uzené maso zavařování pečeného masa jak zavařit maso do sklenice zavařené maso do sklenic pečené jak zavařit maso na dovolenou zavařené uzené maso zavareni uzeneho masa zavařování syrového masa do sklenic zavařování masa do sklenic na dovolenou zavařovani uzeneho bucku zavařování masa na dovolenou zavařování masa v troubě zavařování pečeného masa do sklenic sterilizace masa

Suroviny: maso vepřové, praganda

TopRecepty.cz

Zavařené maso

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/59zx