Kynutý koláč s jablky a pomerančem
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Za pomoci již hotových těst jdou vytvořit moučníky velmi rychle i když je pravda, že domácí jsou chutnější.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 4. 2010 13:26
29. 3. 2010 17:55
29. 3. 2010 17:43
29. 3. 2010 17:23
27. 2. 2010 23:50
dávám bodík
sidero, necháváš těsto na plechu kynout?
Také jsem netušila, že existuje něco takového jako polotovar kynutého těsta a ráda bych věděla, co výrobce s těstem dělá, aby při přepravě a v obchodě dál nekynulo. Samotné udržování v chladu asi moc nepomůže, vždyť jsou i těsta, která se dávají přes noc kynout do ledničky nebo do studené vody(podvodnice).
Díky za informaci, třeba někdy zkusím, až mě bude tlačit čas.
30. 11. 2009 13:07
30. 11. 2009 07:14
29. 11. 2009 23:55
29. 11. 2009 23:15
29. 11. 2009 23:09
29. 11. 2009 23:02
29. 11. 2009 23:00
29. 11. 2009 22:33
29. 11. 2009 22:28
29. 11. 2009 21:55
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ananasové kytičky
Přidáno před 2 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 3 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 4 hodinami
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 18 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
Pavelvan uvařila před 13 minutami
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 45 minutami
Výborný piškotový korpus na dorty
Mafka uvařila před 47 minutami
Gratinovaná cuketa s brambory
Fitulka uvařila před 57 minutami
Kuřecí chuťovky
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Margot pohár
Foxina88 uvařil před 1 hodinou
Panenka pečená v pepřové omáčce
Irena_Hrr uvařila před 1 hodinou
Hermelínová pomazánka na topinky
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Vepřový guláš
Kike Ciperka uvařila před 1 hodinou
Můj chleba - favorit č.1
Dolucie uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Bufetový pochoutkový salát podle Ostravského gastrošefa: Recept z roku 1976 skvěle funguje dodnes
Pěstujeme rajčata: Jak zvolit správnou odrůdu? Vybírat můžete podle tvaru a barvy, ale i velikosti či odolnosti
Další recepty
Tématické fráze: kynutý koláč s jablky buchta s pomerančem kynuté buchty s jablky kynuté koláče s jablky koláč s pomeranči moučník s pomeranči jablková koláč s pomerančem moučník s pomerančem kynuté koláčky s jablky moučníky s pomerančem buchta s pomeranči kynutá buchta s jablky pomeranč kolač kolac s jablky kynute kolače plněné jablkem moučníky s pomeranči pečeme s pomeranči buchta s jablky a pomerančem kynuté koláče plněné jablky kynuté jablkové buchty
Suroviny: těsto kynuté, jablko, pomeranče, mouka, cukr písek, máslo
Kynutý koláč s jablky a pomerančem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XLpV
18 názorů